Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Deň lampiónov a želaní: Zlomili sme rekord!

Deň lampiónov a želaní sa konal v obchodnom centre Eurovea
Deň lampiónov a želaní sa konal v obchodnom centre Eurovea

Prvý ročník Dňa lampiónov a želaní vás mimoriadne oslovil! Myšlienka pomôcť a zároveň pustiť do neba svoje želanie Bratislavčanov nadchla.

Na nábrežie obchodného centra Eurovea vás prišlo vyše 5000 a predalo sa neuveriteľných 2400 lampiónov šťastia! Mnohí chceli ďalšie a ďalšie lampióny, ale žiaľ, predaj bol možný len do 19.00 hod, nakoľko od 19.15 sme mali letiskom odsúhlasené, že môžeme lampióny púšťať. Ak by sme v predávaní pokračovali, nebolo zaručené, že by ľudia lampióny nepúšťali aj po tomto termíne.

Ešte v ten deň sme dostali do rúk od pána Svítoka zo Slovenských rekordov potvrdenie o tom, že sme prekonali doterajší slovenský Guinessov rekord, ktorý bol niečo cez 850 lampiónov. Náš rekord v počte vypustených lampiónov sa zastavil na čísle 1279. Toto je nový slovenský rekord!

Počas predaja sa v zbierke schválenej OÚ Bratislava vyzbieralo krásnych 12 000 eur. Všetky peniaze budú použité na plnenie snov detí. Momentálne na splnenie sna čaká 60 detí, na ktorých snoch urýchlene začneme pracovať. Ďakujeme všetkým za podporu, trpezlivosť pri púšťaní a všetky nedostatky, ktoré sa počas podujatia ukázali, sa pokúsime do ďalšieho ročníka čím skôr odstrániť.

Ak ste s niečím neboli spokojní, prosím, ospravedlňte nás - bol to prvý ročník, na ktorom sa ukázalo, čo ešte treba lepšie urobiť.

Pre tých, ktorí by radi pomohli pri plnení snov, by sme radi upozornili na možnosť, ktorú ponúkame ako jediná neziskovka na Slovensku - aj vy môžete priamo splniť sen chorému dieťatku! Stačí si vybrať dieťa zo zoznamu detí čakajúcich na splnenie sna. Mailom alebo telefonicky nám oznámite, a my vám dáme vedieť, či sa už jeho sen neplní. Ak nie, skontaktujeme vás s rodinou dieťatka a môžete "sen" odovzdať priamo jemu. Ak nemáte čas, môžete ho doručiť ku nám a my ho odovzdáme. Fotografie s odovzdania daru vám zašleme a o dieťatku vás budeme informovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu