Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

AVIS obmieňa svoje úžitkové vozidlá a propaguje jedinečnosť Slovenska

Zľava doprava: Ľuboš Miklovič, Dušan Pupala, Vladimír Orth, Lukáš Paška
Zľava doprava: Ľuboš Miklovič, Dušan Pupala, Vladimír Orth, Lukáš Paška

BRATISLAVA - Spoločnosť Avis Van Rental obmieňa v septembri svoju flotilu úžitkových vozidiel o najnovší Renault Master 2,3 diesel s prepravným objemom 14 m3. Tieto úžitkové vozidlá oproti svojim predchodcom budú mať vyšší výkon a klimatizáciu. Do konca roka 2010 Avis takto obmení celú svoju flotilu úžitkových vozidiel.

Avis Van Rental – subdivízia Avis na Slovensku ponúka od septembra nové Renaulty Master s klimatizáciou za znížené ceny. Úžitkové vozidlá, ktoré ponúka Avis, sú často používané malými a strednými podnikateľmi na pravidelné zabezpečovanie dodávky služieb a tovarov, kde nie je nutné byť vlastníkom vozidla.

Revolučná cena začína už od 39 € vrátane DPH a nemá na Slovenskom trhu konkurenciu. Obmenu dodávok úžitkových vozidiel Avis Van Rental spojil aj s podporou Slovenska.

Avis Van Rental sa rozhodol použiť plochy úžitkových vozidiel na propagáciu rôznych častí Slovenska, na ktoré máme byť právo hrdí, a práve preto už v septembri uvidíme prvý a jediný automobilový okruh v Orechovej Potôni s názvom Slovakia Ring.

Pri grafickom spracovaní dizajnu dodávok ako aj vizuálu jednotlivých častí Slovenska Avis Van Rental spolupracoval s majstrom dizajnu p. Dušanom Pupalom, ktorý je autorom viacerých známych grafík.

„Dôvodom propagácie Slovakia Ringu je, že je to jedinečný a prvý slovenský automobilový okruh, ktorý nás propaguje v zahraničí a stavia nás medzi svetovú elitu nielen vo výrobe automobilov, ale aj v usporadúvaní motoristických športových podujatí ,“ hovorí p. Ľuboš Miklovič, riaditeľ Slovakia Ringu.

„Spoločnosť Avis je hrdá, že sa stala partnerom pre spoločnosť Slovakia ring a jej dodávky budú môcť propagovať počas svojho používania túto jedinečnú lokalitu,“ hovorí Lukáš Paška, manager Avis Van Rental.

Avis Van Rental patrí medzi lídrov v prenájme úžitkových vozidiel, ktoré používajú malí a strední podnikatelia pri preprave tovarov, a naším jediným cieľom pri výbere a obmene vozidiel bolo poskytnúť ľuďom – šoférom väčší komfort ako pri predošlých vozidlách, pri lepších finančných podmienkach. Preto sme vybrali najnovší model s komfortnými sedadlami, vyšším výkonom dosahujúcim 125 PS, navyše aj s klimatizáciou, ktorú určite ocenia všetci hlavne v horúcich mesiacoch.

Pre Avis obmena vozidiel neznamená len výmena staré za nové, ale aj spôsob ako ponúknuť aj niečo naviac, i upravenou cenou zo 43 € na revolučných 39 € s DPH.

V súvislosti s obmenou vozidiel Avis Van Rental organizuje súťaž, kde každý kto od 6.9. – 26.9. 2010 uvidí nové dodávky Avis Van Rental s vyobrazením Slovakia ringu a zašle ich na e-mailovú adresu: sutaz@avis.sk, alebo ich „zavesí“ na Facebook Avis, bude zaradený do súťaže o viaceré hodnotné ceny. Ak máte nápady aké iné časti, miesta, jedinečnosti Slovenska by sme mali propagovať prostredníctvom našich vozidiel, zasielajte a my tie najlepšie zverejníme a odmeníme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu