Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Čo s fotkami z dovolenky?

Akciová ponuka od Zoznam.sk Zobraziť galériu (3)
Akciová ponuka od Zoznam.sk

Pri takom počasí, ako práve vonku vládne, mnohých z nás chytá nostalgia za letnou dovolenkou. Pripomeňme si teda slnečné lúče aspoň na fotkách. Môže to byť klasický fotoalbum, ale možnosti digitálnej fotografie sú oveľa širšie.

Tlač digitálnych fotografií

Najjednoduchším spôsobom je objednať si tlač fotiek cez internet. Stačí, že máte svoje fotky v počítači, na CD alebo USB kľúči. Na stránke foto.zoznam.sk pôjdete na priamu online objednávku, fotky jednoducho nahráte a odošlete. O pár dní si ich môžete vyzdvihnúť vybranej zberni.

Do 19. septembra 2010 môžete využiť akciovú ponuku: ak si objednáte 200 fotiek šírky 10 cm prémium kvality, dostanete ich za skvelú cenu 15 Eur vrátane doručenia.

 

Cewe Fotokniha

Ak máte aspoň trošku tvorivého ducha alebo vás už klasický fotoalbum nebaví, vytvorte si knihu z vlastných fotiek. V bezplatnom softvéri Môj Cewe Fotosvet, ktorý si môžete tiež stiahnuť zo stránky foto.zoznam.sk, si vytvoríte naozajstnú knihu z fotografií, ktorú môžete doplniť ľubovoľnými textami, pozadiami a obrázkami. Možnosti sú naozaj široké a Cewe Fotokniha môže byť hotová už do 3 minút. Do konca septembra navyše so zľavou 10 € na najobľúbenejší formát A4.

 

Čo s fotkami z
Zobraziť galériu (3)

 

 

Foto na plátno

Chcete si vlastnými fotkami skrášliť domácnosť? Potom si dajte vytlačiť fotografiu na plátno. Kvalitné plátno je natiahnuté na drevenom ráme a vaša fotografia na ňom pôsobí dojmom naozajstného umeleckého diela. Do 17. septembra môžete využiť zľavu až 30%.

 

Čo s fotkami z
Zobraziť galériu (3)

 

 

Niečo (nielen) pre školákov

Fotky môžu zdobiť aj školské potreby vašich školákov. Krabička na desiatu, športový vak, peračník alebo zošity s vlastnou fotkou - nezameniteľné a originálne školské potreby nielen pre najmenších, ale aj pre vás.

 

Alebo s fotkami súťažte!

Fotografi sú súťaživý národ a my sme pre vás vybrali priamo najväčšiu európsku fotosúťaž. Volá sa „Europe is beautiful“ čiže Európa je krásna a zapojiť sa môžete až do konca roku. A hlavná výhra je viac než lákavá: 13-denný luxusný výlet loďou po Európe! Do súťaže sa môžete prihlásiť tu: contest.cewe-fotokniha.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu