Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Novinky IFA 2010 v kope na Techbox.sk!

IFA 2010 Zobraziť galériu (4)
IFA 2010

Svetový veľtrh spotrebnej elektroniky všetkého druhu, IFA 2010, zatvoril brány už minulý týždeň, no také obrovské množstvo noviniek nie je možné len tak ľahko stráviť. Ak ich chcete mať pod jednou strechou, prehľadne vytriedené a najviac, pozrite si náš špeciál na TECHBOX.sk.

Novinky IFA 2010 v
Zobraziť galériu (4)

Foto: www.ifa-berlin.com

 

 

Na jubilejnom 50. ročníku výstavy IFA 2010 sme sa zúčastnili aj osobne a tak vám môžeme sprostredkovane, ale aj z prvej ruky ponúknuť ešte stále čerstvé novinky naservírované na štýlovom podnose. Neveríte. Kliknite na TECHBOX.sk a presvedčte sa sami. Čakajú na vás aj konkurenti Apple iPad, medzi ktorými si najväčšiu pozornosť získal Samsung Galaxy Tab! Čo od neho očakávať? Ako vyzerá v skutočnosti? Čo sme o ňom za krátky čas zistili? Aj to nájdete na Techbox.sk.

 

 

Novinky IFA 2010 v
Zobraziť galériu (4)
 

 

 

Obrovskú pozornosť si vyslúžil aj ďalší boom súčasnosti a to 3D technológia. Na IFA 2010 sme výrobkov s použitím 3D technológie videli viac ako si viete predstaviť! 3D telky, 3D prehrávače, 3D displeje, 3D notebooky, 3D okuliare, 3D kamery, 3D fotoaparáty, 3D fotorámiky, ale dokonca aj 3D mobil s 3D foťákom/kamerou a 3D displejom! Technológie však nezažívajú boom len v oblasti 3D. Sharp napríklad takmer všetkým televízorom pridal štvrtú farbu, LG ukázalo najtenší najväčší OLED TV na svete, ktorý by ste sa báli aj chytiť do rúk. Samsung sa zase pýšil prvým netbookom s možnosťou pripojenia cez LTE, ale i HSPA, no a Full HD video nájdete už aj v maličkých kamerkách. Svet okolo nás sa začína ešte výraznejšie meniť a my sa môžeme buď tešiť (alebo sa báť?). Sledujte TECHBOX.sk.

 

Novinky IFA 2010 v
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu