Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Aby bolo jasno, Konto bariéry pomáha deťom

Konto bariéry pomáha deťom
Konto bariéry pomáha deťom

Aby bolo jasno, celý výťažok humanitnej aktivity, ktorá sa uskutoční 16. a 17. septembra na čerpacích staniciach Slovnaft, pôjde na Konto bariéry Detského fondu Slovenskej republiky.

Vyzbieraná čiastka bude použitá na nákup zdravotných pomôcok pre deti a mladých ľudí do 26 rokov so zdravotným postihnutím, tam, kde neprispieva štát alebo zdravotná poisťovňa a rodina nemá prostriedky na ich zaplatenie.

Počas dvoch dní sa na akcii bude podieľať viac ako 100 ľudí, ochotných pomôcť dobrej veci. Okrem dobrovoľníkov z radov Detského fondu a Produkčného domu Forza sa jej zúčastnia dobrovoľníci z radov manažérov spoločností Slovnaft, značky Slatina, finančnej skupiny Axa, tváre z televíznej obrazovky či finalistky súťaže Miss Slovensko.

 

Konto bariéry je projekt s celoslovenskou pôsobnosťou, ktorý existuje nepretržite od roku 1993, pomáha deťom a mladým ľuďom so zdravotným postihnutím do 26 rokov zo sociálne slabých rodín zvyšovať kvalitu ich života. Prispieva hlavne na invalidné vozíky a ich doplnky, špeciálne kočíky, zdvižné plošiny, schodolezy, rôzne rehabilitačné pomôcky a zariadenia. Prispieva tiež konkrétnym deťom na základe žiadostí ich rodičov (viac na www.dfsr.sk).

„Celková suma, ktorou Konto bariéry doteraz prispelo na pomôcky, je 443 050 €,“ povedala Ing. Alena Synková, CSc., riaditeľka Detského fondu Slovenskej republiky“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu