Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zážitok bez hraníc - teambuilding či originálny darček pre kolegu!

Vyhliadkový let balónom Zobraziť galériu (2)
Vyhliadkový let balónom

Chcete získať pocit, že skutočne žijete a podeliť sa s ním aj s ostatnými? Ubíja vás denný stereotyp a láka vás spoznať hranice vlastnej odvahy a pudu sebazáchovy? Zážitková agentúra UžiSiTo vám ponúka niekoľko možností, ako oživiť pracovný kolektív!

Závisí len od vás, či sa rozhodnete odlepiť od zeme a preskúmať výsady vtákov pri balónovom lete alebo kyvadlovom zoskoku alebo sa presuniete na drsnejší terén a otestujete šialenú jazdu na štvorkolkách či hrozivo vyzerajúcom offroade. Agentúra zabezpečí kompletnú realizáciu eventu od dopravy cez program až po catering.

 

Skok do neznáma

Vždy ste tajne túžili vyskúšať, aké je to skočiť si len tak do prázdna bez toho, aby ste dopadli na tvrdý betón, ale sami ste na to nenašli odvahu? Možno vás povzbudí, keď sa na túto adrenalínovú záležitosť vydáte spolu so svojimi známymi. Pri kyvadlovom zoskoku sa nemusíte obávať trhnutia ako pri klasickom bungee jumpingu, ale pohľad na približujúcu sa vodnú hladinu vo vás ešte viac umocní pocit voľného pádu. Takýto zoskok je podľa mnohých ešte väčší adrenalín ako zoskok padákom z výšky 4000 m. Ponúkame vám 10 skokov z mosta Lafranconi z výšky 20 m, je len na vás, koľkí sa odvážite pre túto nezvyčajnú záležitosť a či vám takýto bezpečný risk zachutí.

 

Z vtáčej perspektívy

Zabojujte so strachom z výšok a začnite s tým pekne z ostra. Spolu so svojimi priateľmi alebo kolegami môžete nastúpiť do vyhliadkového balóna a spoločne pocítiť, aké to je vznášať sa len tak v nebesiach v bezpečí balóna a pozorovať krásy nielen okolo seba, ale hlavne pod sebou. Ponúkame vám let pre 16 osôb v jedinom balónovom koši tejto veľkosti v strednej Európe. Zúčastníte sa aj samotného nafukovania balóna k príprave na vzlietnutie a potom už môžete stúpať až do výšky 800 metrov a v závislosti od poveternostných podmienok takto lietať približne jednu hodinu.

 

Mimo vyznačených hraníc

Máte už po krk vyjazdených chodníčkov a chceli by ste si vyskúšať poriadne dobrodružstvo s divokým tátošom? Jazda na offroade vám poskytne presný opak nudného cestovania do práce a naspäť. Po absolvovaní inštruktáže patrí vozidlo už len vám a vašim dvom či trom priateľom. Môžete si pritom vybrať, či chcete brázdiť terén hodinu alebo polhodinu a potom vás už čaká vás jazda v náročnom teréne a vozidlo, ktoré s vami aj s cestou poriadne zatočí a zmení váš doterajší pohľad na šoférovanie.

 

Zážitok bez hraníc -
Zobraziť galériu (2)

 

S vetrom opreteky

Potrebujete vypustiť trochu pary a striasť zo seba starosti všedných dní? Nasadnite spolu s priateľmi na štvorkolky a popreháňajte sa po prírodnej pretekárskej dráhe. Pred jazdou dostanete pokyny od inštruktora, absolvujete skúšobnú jazdu a potom je vám areál na konci Bratislavy plne k dispozícii. Táto zábavka je vhodná aj pre väčšie deti, no nikto vám nebráni, aby ste sa počas svojej jazdy vyjašili ako za starých čias na ihrisku s kamarátmi.

 

Zážitková agentúra UžiSiTo vám za výhodné ceny ponúka tieto a mnohé ďalšie originálne darčeky a zážitky, na ktoré budete spoločne ešte dlho spomínať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu