Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najnovší cestovateľský vynález: Plachta s dierou na nos

Snazzy Napper je ako
Snazzy Napper je ako "príručné súkromie"

SYDNEY - Nový vynález, ktorý má cestujúcim predovšetkým v lietadlách, ale aj ďalších hromadných dopravných prostriedkoch, zabezpečiť trochu súkromia, má šancu stať sa najsmiešnejšou cestovateľskou pomôckou. Myslí si to aspoň väčšina tých, ktorí sa s produktom nazvaným Snazzy Napper (Elegantný šlofík) už zoznámili, napísal dnes austrálsky internetový server news.com.au.

Snazzy Napper je v podstate upravená pokrývka, ktorý sa viaže okolo hlavy. Vpredu má otvor na nos a na oboch stranách vrecká.

Autorka Margaret Wilsonová hovorí, že tento produkt vytvorila po tom, čo si v lietadle z USA do Londýna musela dať cez hlavu kabát, aby si mohla zdriemnuť. "Ostatní cestujúci sa na Vás predsa nemusia pozerať, keď spíte s otvorenými ústami" vysvetľuje. "Toto je také príručné súkromie," dodala.

Keď ale jej výrobok testovala na verejnosti reportérka CNN, stretla sa s udivenými pohľadmi, civením a množstvom smiechu. Videonahrávka s návodom, ako Snazzy Napper používať, sa stala jedným z hitov na internetovom serveri YouTube, kde ju videlo už takmer 350 tisíc užívateľov. Väčšina z tých, ktorí výrobok v diskusii komentujú, ho označuje za "smiešny" a "hlúpy".

Niektorí sa pýtajú, či by nebolo ľahšie si rovno obliecť burku (tradičný odev moslimských žien zahaľujúci ich od hlavy po päty) a iní sa obávajú, že tým len nahrajú zlodejom. Snazzy Napper sa dá kúpiť za 15 až 25 dolárov (20 až 20 eur); tí, ktorí žijú mimo USA, si musí pripočítať ešte 11 dolárov (9 eur) navyše.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu