Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Oklamal smrť a unikol z horiaceho lietadla!

Lietadlu sa počas šou ulomilo krídlo
Lietadlu sa počas šou ulomilo krídlo

SANTA FE - Pri pilotovi, ktorý počas leteckej šou v Argentíne len o vlások unikol smrti, zrejme v tej chvíli stáli všetci svätí. Pri jednom z akrobatických kúskov sa totiž odlomilo krídlo a lietadlo sa nekontrolovane začalo rútiť na zem.

Dino Moline predvádzal počas šou leteckú akrobaciu, keď sa zrazu odtrhlo jedno z krídiel a lietadlo začalo padať k zemi. Hneď nato sa aktivoval ochranný padákový systém stroja, ktorý mal za úlohu spomaliť pád.

Leteckému predstaveniu sa prizeralo približne tritisíc divákov, ktorí boli v domnienke, že nehoda je súčasťou vystúpenia. Po dopade na zem sa lietadlo aj s pilotom vo vnútri vznietilo. Ten však stihol v poslednej sekunde vyliezť z kokpitu, ktorý zachvátil oheň. Moline pri nehode okrem ľahšej popáleniny neutrpel žiadne zranenia.

"Neviem čo sa stalo, v osudnej chvíli som len zbadal tieň krídla, ktoré sa odlomilo. Nemyslel som na nič, akurát ma trochu zachvátila panika. V okamihu, keď som dopadol na zem, som sa snažil čo najrýchlejšie dostať von z horiaceho stroja," opísal Moline svoje pocity po nehode.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu