Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ďalšia senzácia: Policajti imitujúci chlapčenskú kapelu

Tancujúci policajti
Tancujúci policajti

BANGKOK - Najnovšou senzáciou sa v Thajsku stala skupina tancujúcich policajtov, ktorí na päťminútovom videozázname na internetovom serveri Youtube napodobňujú populárnu juhokórejskú chlapčenskú kapelu. Nahrávku na internet umiestnili 5. augusta a od tej doby už zaregistrovala viac ako 300 000 návštev.

O hite, ktorý zachytáva policajtov odvážne sa pohupujúcich v bokoch a tancujúcich shimmy, informovali na titulných stranách aj veľké thajské denníky.

"Nikdy by nám nenapadlo, že z toho bude taká veľká vec. Robili sme to len tak pre zábavu," vyhlásil podplukovník thajskej polície Tanakón Doltanakan, ktorý je jedným z deviatich dôstojníkov vystupujúcich vo videoklipe.

Tanečníci, ktorí v čiernych oblekoch, bielych košeliach a slnečných okuliaroch trošku neohrabane imitujú juhokórejskú chlapčenskú skupinu Super Junior na jej pieseň Sorry Sorry, sú členmi thajskej turistickej polície, ktorú zriadili v severnom meste Čchíengmaj pre potreby zahraničných turistov. Nahrávka vznikla v rámci policajnej talentovej súťaže, ktorú nakoniec spomenutá deviatka policajtov vyhrala.

Inšpiráciou pre video, ktorého choreografkou bola štrnásťročná dcéra seržanta jednotky, a ktoré údajne po iba dvojhodinovej skúške natočil synovec ďalšieho dôstojníka, bola jedna z pracovných úloh policajtov. "Mali sme kapelu Super Junior na starosti, keď bola v Čchíengmaji na turné, a zažili sme jej popularitu," vysvetlil Tanakón.

Super Junior je jedna z najznámejších juhokórejských chlapčenských skupín, ktorá sa preslávila svojim mladíckym, uhladeným vzhľadom a synchronizovanými tanečnými pohybmi. Ich verzia piesne registruje na Youtube vyše 6,5 milióna návštev.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu