Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ako trávi čas majster sveta v karate?

Roman Volák relaxuje aj pomocou wakeboardingu Zobraziť galériu (5)
Roman Volák relaxuje aj pomocou wakeboardingu

Roman Volák sa začal venovať bojovému umeniu už na základnej škole ako štrnásťročný. Dnes je držiteľom štyridsiatich titulov majstra sveta v karate, kempe, kung fu a kickboxe. Okrem piatich prvenstiev, dvoch zlatých medailí si pripísal titul absolútneho majstra sveta v karate. Ako jediný Európan si z Ameriky priniesol trofej z tejto kategórie.

Popri tvrdým tréningom v telocvični náš majster s radosťou privíta chvíľku relaxu, ale aj ten trávi aktívne. Vo svojom voľnom čase sa zdržiava v areáli vodnolyžiarskeho vleku na Zlatých Pieskoch, kde podľahol novému športu.

Ide presne o wakeboarding, teda jazdenie na vode na jednej doske. Tento šport sa stáva stále obľúbenejším už aj na Slovensku, ale netreba zabudnúť na riadnu rozcvičku, ktorú ani sám majster nezanedbáva. Roman Volák sám tvrdí, že „je úžasné spojiť príjemné s užitočným, slnko, voda a šport."

Toto všetko si môžete vychutnať aj vy návštevou vodnolyžiarskeho vleku na Zlatých Pieskoch, alebo celé dianie sledovať prostredníctvom Web kamery tu (meno - waterski heslo - marek).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu