Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bordujte na doske aj v lete!

Kozlov vlek Zobraziť galériu (18)
Kozlov vlek

Školáci si už prevzali svoje vysvedčenia a nastal čas si užívať veľkú prestávku, ale s ňou sa často spája aj slovo nuda. My máme návod ako ju zahnať.

Prečo by ste mali čakať kým príde Mrázik, aby ste sa postavili na dosku? Areál vodnolyžiarskeho vleku na Zlatých Pieskoch ponúka možnosť ako jazdiť iným spôsobom, a to na vode. Wakeboarding, tento menej známy šport, pochádza zo Spojených štátov, ktorý vás počas krásnych letných dní naplní úžasným pocitom.

Nemusíte ísť až k moru, aby ste sa nechali ťahať za člnom – Kozlov veľkovlek Vás potiahne lanom v 30-kilometrovej rýchlosti po rozvírenej hladine Zlatých Pieskov, pričom môžete skúšať rôzne triky, saltá, oblúčiky a zároveň sa príjemne osviežiť.

V areáli vodnolyžiarskeho vleku na Zlatých Pieskoch sú vítaní všetci, od začiatočníkov po profesionálnych wakeboardistov, skaterov, lyžiarov cez týždeň od 11:00 do 19:00 a cez víkend a sviatky od 10:00 do 20:00.

Ako stráviť príjemný deň u nás? Stačí málo – na lehátko si rozprestriete uterák, v prezliekarni sa dáte do plaviek a vyberiete si z našej ponuky.

Začiatočníkov vystrojíme a podáme inštruktáž k prvým štartom na hladinu už od 10 eur, kde lístok slúži na 4 jazdy alebo 8 nevydarených štartov. Hanbiť sa netreba! Každý raz začínal, nezabúdajte, prišli ste sa zabaviť a odreagovať. Ak už dôjdete k samostatnému jazdeniu, využite rovno 10 jázd premávania sa po vode, alebo s celodenným lístkom si naplno užijete slovenskú plážovú atmosféru.

Ak sa vám zapáči brázdenie vodou, máme pre vás prázdninový, sezónny alebo klubový lístok od 450 eur, ku ktorému si môžete zakúpiť vlastnú výstroj Water Ski Shope značky Liquide Force. Okrem výbavy predávame aj letné oblečenie značky Roxy a Quicksilver, výhoda je, že sa nemusíte zatvárať v nijakom nákupnom centre, aby ste si spravili niečím pekným radosť.

Dámy, ktoré sa radšej opaľujú, môžu priamo z pláže sledovať celé dianie na vode. Premávajúcich jazdcov na ich doskách, vypracované telá, ktoré chlapci radi predvedú opaľujúcim sa ženám na pláži. A nielen to, dokonca tu môžete stretnúť aj športové hviezdy ako Veroniku Zuzulovú, ktorá sa rozhodla trénovať nielen na snehu, ale aj na vodnej hladine, svetoznámu tenistku Dominiku Cibulkovú , majstra sveta v karate Romana Voláka. Pravdaže hviezda, ktorá nesmie chýbať, je majster sveta vo wakeboardovaní Miroslav Hríbik, ktorý vám rád predvedie všetky triky (Back Roll, Air Raley, 180-skta ), teda ako sa blázniť na vodnej hladine.

Po skákaní na vode si doplníte energiu vo Waterski bare, ktorý je otvorený denne od 11:00 – 22.00. Z ponuky jedál si môžete vybrať lahodné šaláty, rizoto, cestoviny, sladké dobroty a osviežiť sa z ponuky nápojov.

Pre našich hostí usporadúvame rôzne tematické akcie. Prvú letnú párty pri jazere I love house už máme za sebou, ktorú ešte organizujeme spolu s Jagermajstrom 31.7. a 28.8. Okrem milovníkov house hudby pripravujeme aj kubánsku noc 24.7. a 21.8, kde temperamentná Salsa rozpáli vaše telá. Ak by ste chceli si zorganizovať párty vo vlastnom štýle, vieme uzatvoriť prevádzku, postaráme sa o občerstvenie a pitný režim vašich hostí, okrem DJ podľa vášho výberu sa o vzrušujúci zážitok sa postará vodnolyžiarsky vlek.

 

Neváhajte a navštívte nás priamo na mieste alebo na stránke www.wakeboardclub.sk. Nezabudni sledovať súťaže, ktoré prebiehajú, kde môžete vyhrať rôzne poukazy do areálu vodnolyžiarskeho vleku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu