Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Psovi odkázala tri milióny, synovi iba jeden

Gail Posnerová so svojím psím miláčikom
Gail Posnerová so svojím psím miláčikom

MIAMI - Tri milióny dolárov (cca 2,4 milióna eur) zdedila ako penziu po svojej majiteľke malá čivava, zatiaľ čo jediný syn americkej milionárky dostal iba jeden milión. Nespokojný potomok tvrdí, že ide o manipuláciu, uviedla agentúra AFP.

Gail Posnerová odkázala svoj dôchodkový fond malej fenke a 27 miliónov dolárov venovala personálu svojho domu na Miami Beach na Floride, aby sa až do smrti staral o jej maznáčika. Na bezpečnosť miniatúrneho zvieraťa majú naviac dohliadať dvaja telesní strážcovia. Jediný syn milionárky (67) si teraz zúfa nad "iba" jedným miliónom.

Ako je v USA bežné, skončil prípad na súde. Ten by mal rozhodnúť, či žena, ktorá až do konca svojho života veľa investovala do estetickej chirurgie, nebola zmanipulovaná, keď rozhodovala o rozdelení dedičstva.

"Nikdy by to neurobila, keby ju nezmanipulovali," povedal jej syn Bret Carr denníku Miami Herald. "Jej personál s ňou jednal tak, že ešte viac vystupňoval jej paranoju a jej bláznivé nápady," dodal.

Podľa Carra mala jeho matka psychické problémy, ktoré boli dôsledkom zlého zaobchádzania zo strany jej bývalého manžela, dnes už zosnulého multimilionára Victora Posnera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu