Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vysávač, ktorý čistí podlahu aj vzduch

Bosch BSGL 32015
Bosch BSGL 32015

Nový rad vysávačov Bosch nielenže dokonale povysáva podlahu a koberce, ale vďaka filtračnému systému Bionic aj hygienicky prefiltruje vzduch a príjemne ho prevonia.

Nielen domácnosti s chlpatými domácimi miláčikmi dobre poznajú nepríjemný pach, ktorý pri vysávaní vzniká a pre ktorý je táto domáca povinnosť ešte menej príjemná. Nový vysávač Bosch BSGL 32015 s inovatívnym filtrom Bionic dokáže tieto obťažujúce pachy úplne odbúrať.

 

Filter Bionic: Inšpirácia prírodou

Nový spôsob filtrácie je založený na odbúravaní pachu prirodzenou cestou podobne, ako sa to deje aj v prírode, len oveľa rýchlejšie. Molekuly pachu, ktoré vznikajú pri vysávaní, sú pri prechode filtrom obklopené a zachytené do častíc kryštalickej štruktúry (tzv. klatrátov). Pach je tak izolovaný a odstraňovaný počas celého vysávania. Filtračný systém Bionic je až dvojnásobne účinnejší ako aktívny uhlíkový filter – vzduch vyfukovaný z vysávača je tak svieži a vďaka filtru parfumovanému prírodnou vôňou aj príjemne voňavý.

 

Hygiena je prioritou

Pre toho, komu pri vysávaní záleží predovšetkým na hygiene alebo kto má v rodine alergika, vybavil Bosch nový rad vysávačov GL-30 filtračným vreckom MEGAFilt®SuperTEX s 3-násobnou filtračnou vrstvou, ktorá dokáže zachytiť až 99 % všetkých nečistôt a jemných čiastočiek prachu. Súčasťou filtračného vrecka je tiež špeciálny hygienický uzáver, ktorý pri výmene vrecka zabráni akémukoľvek kontaktu s jeho obsahom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu