Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ako povedať ďakujem

Milka pre vás pripravila prekvapenie na Deň Matiek Zobraziť galériu (3)
Milka pre vás pripravila prekvapenie na Deň Matiek

Je tu máj, mesiac, ktorý je symbolom vzájomnej náklonnosti, blízkosti a lásky. Každého z nás sprevádza už od narodenia ten najsilnejší cit, a to láska medzi matkou a dieťaťom. Z úcty k materstvu sa každoročne druhá májová nedeľa oslavuje ako Deň matiek.

Značka Milka pripravila pre všetkých, ktorí chcú vyjadriť vďaku svojej mame a nevedia nájsť tie správne slová, nové čokoládové pralinky Milka Thank You v netradičnom dizajne v tvare margarétky. Darujte svojej mame túto lahodnú čokoládovú novinku, aby všetkými zmyslami pocítila, ako vám na nej záleží.

Mama drží nad svojím dieťaťom ochranné krídla a zahŕňa ho starostlivosťou a láskou. Mama je často aj prvým slovom, ktoré dieťa vysloví, a tiež prvou osobou, s ktorou sa delí o svoje radosti, ale aj starosti. Prvé správy o oslave Dňa matiek pochádzajú ešte z čias antiky. V starovekom Grécku oslavovali tento sviatok už v roku 250 pred narodením Krista. V 17. storočí sa začal uznávať v Anglicku a nazývali ho „Nedeľa matiek“. Deň matiek sa dostal do povedomia najmä na prelome 19. a 20. storočia, kedy bol kongresom USA oficiálne vyhlásený za celoamerický národný sviatok. Druhá májová nedeľa sa tak postupne stala sviatkom matiek takmer vo všetkých krajinách sveta.

Vyjadriť vďaku možno mnohými spôsobmi – pekným slovom, milým úsmevom, pohladením. Ak však chcete spojiť poďakovanie s výnimočným čokoládovým pôžitkom, potešte svoju mamu čokoládovými pralinkami Milka Thank You v tvare margarétok. Sú vyrobené z tej najjemnejšej alpskej čokolády a plnené lahodnou čokoládovou penou. Vaše ďakujem bude s ich pomocou určite sladké.

Malé čokoládové margarétky môžete zakúpiť v troch dizajnovo odlišných baleniach - klasická bonboniéra alebo nápaditá škatuľka v tvare malého, či veľkého kvetu. Každý, kto chce svojich blízkych potešiť kvalitnou čokoládou v originálnom tvare, si určite vyberie.

 

Ako povedať ďakujem
Zobraziť galériu (3)

Milka Thank You 42g

Cena: 0,99 eur

Ako povedať ďakujem
Zobraziť galériu (3)

Milka Thank You 150g

Cena: 4,29 eur

Ako povedať ďakujem
Zobraziť galériu (3)

Milka Thank You 120g

Cena: 2,39 eur

 

Viac informácií na www.povedztosmilkou.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu