Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

ASB GALA večer 2010

Zľava doprava: Ľubomír Závodný, Pavol Kollár, Simon Johnson a Dušan Šamudovský
Zľava doprava: Ľubomír Závodný, Pavol Kollár, Simon Johnson a Dušan Šamudovský

BRATISLAVA – Vydavateľstvo JAGA v spolupráci s týždenníkom TREND zorganizovali 21. 4. 2010 v poradí už 4. ročník slávnostného vyhlasovania výsledkov hodnotenia prínosu spoločností a jednotlivcov pôsobiacich v oblasti stavebníctva, ktoré zorganizoval mesačník ASB pod názvom ASB GALA večer. Jeho vyvrcholením bolo vyhlásenie a odovzdanie výročných cien z oblasti architektúry, stavebníctva a biznisu.

ASB GALA večer je prestížne podujatie s cieľom oceniť osobnosti a firmy pôsobiace v oblasti architektúry a stavebníctva a jeho poslaním je zároveň aj poukázať na aktuálne danie v spomínanej oblasti. Už po štvrtýkrát sa vyhlasovali výsledky hlasovania odbornej poroty v kategóriách: ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva, ASB Developer roka, ASB Stavebná firma roka. Počas galavečera boli vyhlásené aj výsledky hlasovania verejnosti, ktoré prebiehalo na odbornom portáli www.asb.sk.

Nominované osobnosti, stavebné firmy a developerov vybrala nominačná komisia, ktorá bola zložená z členov redakčnej rady mesačníka ASB a z vrcholných predstaviteľov Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska, Slovenskej komory stavebných inžinierov a vysokoškolských pedagógov Stavebnej fakulty STU. Dvaja členovia nominačnej komisie boli nominovaní vyhlasovateľmi – vydavateľstvom JAGA a týždenníkom TREND.

Víťazov hlavných cien následne určila odborná porota, ktorá pozostávala z osobností slovenského stavebníctva, architektúry, predstaviteľov štátnej správy, samospráv, zástupcov odborových združení a komôr.

 

Hlavné ceny získali:

• ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva Ing. arch. Ľubomír Závodný

• ASB Developer roka Ballymore Properties, s. r. o.

• ASB Stavebná firma roka Doprastav, a. s.

 

O víťazoch nerozhodovali len odborníci, ale aj verejnosť. Z jej hlasovania vzišli a ocenenie získali títo víťazi:

• ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva podľa www.asb.sk doc. Ing. arch. Ján M. Bahna, akademický architekt Ing. arch. Ľubomír Závodný

• ASB Developer roka podľa www.asb.sk MLYNY, a. s.

• ASB Stavebná firma roka podľa www.asb.sk Doprastav, a. s.

 

Spestrením slávnostného ASB GALA večera 2010 pre takmer 300 zúčastnených hostí bol kultúrny program, ktorý sa odohrával v priestoroch Heineken Tower Stage za účinkovania Zuzany Smatanovej a Henryho Tótha. Večerom prítomných hostí sprevádzal Matej Landl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu