Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bisexualita: Nová móda alebo skutočnosť?

Britney Spears a Madonna sa pred zrakmi verejnosti vášnivo bozkávali na ústa. Bisexualita? Iba reklama.
Britney Spears a Madonna sa pred zrakmi verejnosti vášnivo bozkávali na ústa. Bisexualita? Iba reklama.

BRATISLAVA - Rastúce množstvo erotických inzerátov v časopisoch, vášnivé bozky na ústa medzi slávnymi speváčkami, obvinenia ženatých mužov z homosexuálnych záletov - je medzi nami naozaj toľko bisexuálov? Sú ľudia v sexe tak málo vyhranení? Čo o tom nájdeme v knižke Gustáva Murína Abeceda sexu a erotiky, z ktorej je náš seriál?

Jeden z najväčších škandálov britského princa Charlesa vypukol, keď sluha tvrdil, že princa nachytal v posteli s poradcom. Je Charles bisexuál? Murín cituje doktora Plzáka: ,,Náhodný sex s rovnakým pohlavím môže byť vyvolaný aj zvedavosťou. (...) V prípade princa Charlesa sa tak priamo v paláci napĺňa jeho kompletné erotické vzdelanie, keďže jeho skúsenosti so ženami údajne začala kráľovskou rodinou zaplatená profesionálka."

A prečo sa slávne speváčky Madonna a Britney Spears (ale aj ďalšie hviezdy) pri odovzdávaní cien vášnivo bozkávajú na ústa? "Nie je to nič iné, než snaha dostať sa ,škandálom` na prvé stránky bulvárnych plátkov."

Existuje vôbec bisexualita? Prečo pribúda inzerátov, hľadajúcich bisexuálne dobrodružstvá? Murín píše: "Nerozhodnosť, tlak situácie, zvedavosť. Toto sú v princípe tri okolnosti, keď jedinec prekročí bariéru pohlaví a miluje sa s príslušníkmi oboch..." Profesor Peter Weiss k tomu dodáva: "Väčšina pacientov, ktorí za mnou prídu do ordinácie s problémom ,bisexuality`, sú vlastne homosexuáli, ktorí neprijímajú svoju orientáciu a pokúšajú sa ju zmeniť. Podľa štatistík minimálne 6 - 10 % heterosexuálov malo počas života aj homosexuálnu skúsenosť - väčšinou zo zvedavosti, v rámci experimentovania, len výnimočne pre dlhodobú depriváciu, napríklad vo väzení. Aj z klinickej praxe vieme, že skoro každý gay alebo lesbička sa v živote skúšajú heterosexuálne adaptovať a majú pohlavný styk aj s opačným pohlavím."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu