Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Aktuálne otváracie hodiny športovísk vo vašom meste

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA - Chcete si ísť zacvičiť do fitness centra, o ktorom si jeho návštevníci myslia, že je naozaj na úrovni? Hľadáte aktuálne otváracie hodiny plavárne vo vašom meste? Vyznávači aktívneho životného štýlu pozor! Konečne zmysluplný web pre vás. Predstavujeme nového sprievodcu slovenskými športoviskami!

Portál Športoviská.sk mapuje športové areály, haly, ihriská, lyžiarske strediská či fitnes centrá. Ide o jednoduchú cestu, ako si vyhľadať informácie o športových zariadeniach na jednom mieste, bez nutnosti zdĺhavého vyhľadávania. Stránka ponúka prehľad o dostupnosti rôznych druhov športov v rámci jednotlivých regiónov Slovenska. Ku každému z vyhľadaných športovísk sú dostupné informácie o cene, podmienkach, otváracích hodinách, prostredí či vybavenosti športoviska.

Aj neregistrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenia a komentáre. Registráciou získajú príležitosť bezplatne pridávať ďalšie záznamy až do šestnástich preddefinovaných kategórií databázy športovísk. Okrem katalógu zariadení stránka obsahuje aj sekciu so športovými videami, či fórum určené primárne komunite športovcov. Veľmi atraktívnou sekciou je spoločné športovanie určené k vyhľadávaniu a spájaniu ľudí s rovnakou športovou záľubou, stačí si zadať inzerát. Športoviská.sk navyše umožňujú jedinečné vyhľadávanie športových a relaxačných zariadení podľa zamerania v okolí zadanej adresy, čo používateľom umožňuje nájsť si objekt záujmu najbližšie k miestu bydliska.

 

Viac informácií na www.sportoviska.sk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu