Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hypernova ponúka cestu na futbalový šampionát

ilustračné foto
ilustračné foto

Už o necelých sto dní sa pohľady miliónov ľudí z celého sveta budú upierať na juh Afriky, kde sa začnú 19. majstrovstvá sveta vo futbale. Po prvý raz bude pritom aj reprezentácia Slovenska. Bude to mesiac ošiaľu, vášní a emócií, ktoré nedokáže vyvolať žiaden iný šport. Zákazníci Hypernovy môžu majstrovstvá zažiť na vlastné oči.

Podľa prieskumu medzinárodnej futbalovej federácie FIFA hrá futbal najmenej 240 miliónov ľudí vo viac než 200 krajinách celého sveta. Zápasy svetového šampionátu v Južnej Afrike by malo na televíznych obrazovkách vidieť 25 až 30 miliárd ľudí, ďalšie približne tri milióny budú priamo na štadiónoch. Lístky na finálový súboj stoja 270 až 600 eur, a na čiernom trhu sa ich cena vyšplhá s blížiacim sa dátumom finále do astronomických výšok. Takému obrovskému globálnemu záujmu nedokážu konkurovať ani olympijské hry.

„Spolu s našimi zákazníkmi sa cítime byť súčasťou najvýznamnejšej športovej udalosti roka a pripravili sme pre nich atraktívnu súťažnú kampaň Hypernova žije futbalom. Hrať a súťažiť môžu celé rodiny alebo skupiny fanúšikov, pričom dvadsiatim dvom vyžrebovaným výhercom umožníme sledovať toto divadlo priamo na štadióne,“ informuje hovorkyňa spoločnosti Ahold Retail Slovakia Diana Chovancová Stanková. Šance sú v rámci regiónov vyrovnané, nakoľko sa vyžrebuje v každej Hypernove jeden šťastlivec. Každý z dvadsiatich dvoch výherných zájazdov na majstrovstvá, v celkovej hodnote 88 000 eur, zahŕňa lístky na dva zápasy slovenskej reprezentácie, spiatočnú letenku a ubytovanie v Slovenskom dome s plnou penziou na osem dní, celodenný výlet Safari a poldenný výlet v Pretórii.

Ako vyhrať zájazd na majstrovstvá? „Jednoducho. Stačí nakupovať v Hypernove a zbierať body do hry Hypernova žije futbalom. Za každých desať eur nákupu zákazník získa jeden bod. Nazbierané body, ktoré sa budú lepiť do hracej karty, bude možné vymeniť za zľavové kupóny v hodnote 5, 10 a 15 percent podľa výšky dosiahnutého skóre. Zákazníci, ktorí nazbierajú aspoň 30 bodov budú navyše zaradení do žrebovania o účasť na futbalových majstrovstvách sveta,“ odpovedá hovorkyňa Aholdu. Body za nákup budú vydávané pri pokladniach vo všetkých Hypernovách od 10. marca do 27. mája. Hracie karty s nalepenými bodmi budú vymieňané na infokútiku za zľavové kupóny. Tie si zákazníci môžu uplatniť do 6. júna 2010.

Kampaň Hypernova žije futbalom trvá do 28. mája, kedy budú vyžrebovaní výhercovia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu