Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pat Metheny a reproduktory Martin Logan na Slovensku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

Projekt Orchestrion, ktorý gitarista Pat Metheny predstaví 26. februára v bratislavskej Inchebe, bude zosobnením predstáv o orchestri ovládanom jediným človekom. Každý zvuk, ktorý v ansámbli zaznie, bude pochádzať z Methenyho impulzu: od najjemnejšieho šelestu perkusií, dynamicky odstupňovaného úderu na činel, akordov na klavíri až po gitarové sóla. Kvôli technickej náročnosti sa o čosi podobné doteraz nepokúsil nikto!

Pat Metheny prepája svoje umelecké aktivity s americkou firmou Martin Logan, ktorú znalci poznajú vďaka revolučnému dizajnu, inovatívnym riešeniam elektrostatických reproduktorov a špičkovej zvukovej kvalite. Práve reproduktory Martin Logan bude tento umelec využívať v rámci americkej časti svetového turné Orchestrion.

Usporiadateľ slovenského koncertu Safončík Jazz Production a spoločnosť Bis Audio s.r.o., ktorá je autorizovaným dovozcom týchto špičkových reproduktorov, budú sprostredkovať jedinečný zvukový zážitok aj na Methenyho bratislavskom koncerte v rámci cyklu Hviezdy svetového jazzu.

Bližšie informácie o produktoch značky Martin Logan nájdete na www.bisaudio.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu