Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sony Ericsson Snowboard Fest 2010

Sony Ericsson Snowboard Fest 2010 Zobraziť galériu (14)
Sony Ericsson Snowboard Fest 2010

V sobotu 20. februára 2010 v lyžiarskom stredisku SKI Drienica privíta Sony Ericsson Snowboard Fest opäť najlepších pretekárov z celej Európy, ktorí sa pobijú nielen o víťazstvo, ale aj o finančnú prémiu 10 000 amerických dolárov. Freestylový profesionáli budú určite zase svojimi extrémnymi skokmi v pätnásťmetrovej výške privádzať publikum do úžasu. Večerné finále pod umelým osvetlením a vysoká účasť divákov vytvoria určite skvelú atmosféru rovnako ako po minulé roky.

S veľkou radosťou zverejňujeme mená zahraničných pretekárov, ktorých môžete vidieť na desiatom jubilejnom ročníku akcie Sony Ericsson Snowboard Fest. Takto silno obsadený zoznam pretekárov sme ešte za celú históriu snb festu nemali a Slovensko už vôbec nie. Takže poďme pekne poporiadku. Alessandro Boyens /Rock star energy drink, von zipper/ zo Švajčiarska, dvojnásobný víťaz snb festu sa vracia na miesto činu, aby obhájil tretie prvenstvo v poradí. Alessandro ma pre vás pripravené niečo, čo na Slovensku nemá obdobu a to je trik, ktorý ste ešte nemali možnosť na Slovensku vidieť.

Alessandro sa pokúsi o trik double cork 1260! Zo Švédska k nám cestuje dvojica Anton Billare /Nitro, 686/a Johannes Skottheim /Nitro, Protest/, toto bude ich prvé vystúpenie na Slovensku, len 19-ročný Anton Billare je PRO rider, ktorý má za sebou prvé miesto na akcii Burton AM tour v Tandadalene a siedme miesto na akcií Andreasa Wiiga invitational ! To, že Fínske mladé pušky si obľúbili snb fest svedčí fakt, že po roku sa vracajú Aleksi Kuusisto /Volcom/ a Timo Janhonen /Drake, Electric/.

Okrem týchto našich dobrých kámošov s nimi prídu aj Sami Marsinli/ Rip Curl/ a Juho Luuk /Ride, Smith/ a Juso Luurila. Z Holandska príde Richard De Ruiter /Salamon, Bonfire/. Poľskú údernú jednotku povedie azda najznámejší poľský pretekár a dvojnásobný vicemajster snb festu Wojtek Pajak /Ride, Volcom/, Piotr Janosz /Burton/, Tomek Wolak /Burton/ vám ukáže ako sa robí dvojité salto! Jakub Skrzypkowski /Capita/, Nikodem Franczak / Billabong/, Kuba Dytkowski, Tomas Tylka. Česká partička sa tiež tento rok nedala zahanbiť a vysiela na snb fest riderov ako Pavel Vyroubal, Boris Čičman, Honza Kaurek, Martin Kanurek, Tomáš Kašparek.

Slovenské farby prídu hájiť na čele s Matúšom Hubkom /Quiksilver/, Rado Dubový/NDK/, Juraj Matiáš, Pavol Michaliga, Slavomír Kubik, Ján Kulich, Maroš Mucha, Ľubomír Kačerík, Ivan Michalík a Filip Hrkeľ.

 

Pre všetkých slovenských pretekárov!

Máte jedinečnú možnosť si zaskákať a stretnúť sa s profesionálmi, ktorých môžeš vidieť a zajazdiť si s nimi iba raz za rok a to na SE SNB FESTe! Dlho sme rozmýšľali ako sa poďakovať všetkým slovenským pretekárom za ich priazeň a podporu počas desaťročnej histórie. Rozhodli sme sa, že všetci slovenský jazdci, ktorí budú súťažiť na Sony Ericsson Snowboard Feste, majú od nás zadarmo nielen štartovné a celodenný ski pass počas dvoch dní akcie, ale pripravili sme pre nich aj grátis ubytovanie. Uvedomujeme si, že náša kvalita a náročnosť pripravenéjho skoku je na vysokej úrovni, preto sme sa rozhodli postaviť okrem mostíka s dĺžkou 18 metrov pre PRO pretekárov aj druhý skok pre slovenských jazdcov s dĺžkou 10 metrov. Týmto ponúkame slovenskej snowboardovej scéne možnosť zaskákať si po boku tých najlepších profíkov.

 

Neoddeliteľnou súčasťou snowboardových podujatí sú aj after party, v Drienici zahrajú DJ Junior a DJ Snovo.

 

Registrácia pretekárov:

Pretekári sa môžu registrovať na oficiálnej stránke akcie www.snowboardfest.sk v sekcii registrácia.

 

Oficiálny názov akcie: Sony Ericsson Snowboard Fest

Dátum akcie: 20.2.2010

Miesto: Lyžiarske stredisko SKI DRIENICA

Začiatok akcie: 14.00

Viac informácii: www.snowboardfest.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu