Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Valentínske prekvapenie – fotky za 0,06 €!

Fotoslužba na Zozname pre vás pripravila Valentínske prekvapenie
Fotoslužba na Zozname pre vás pripravila Valentínske prekvapenie

Mysleli ste si, že dávať si vyvolávať fotky je v digitálnej dobe staromódne? Tak sa teraz podržte: takmer 100 miliónov fotografií sa ročne vyrobí v najväčšom fotolaboratóriu na Slovensku!

Ukazovať niekomu fotky na monitore notebooku spôsobom „Tu je západ slnka, tu je José v zálive“, to predsa každého strašne nudí. Nielen na Slovensku, ale aj v Európe je trendom buď si fotografie vytlačiť aspoň vo formáte 10 x 15 cm alebo ich spracovať ešte zaujímavejšie, napríklad v podobe vlastnej knihy (tu hrá prím európska jednotka ocenená viacerými prestížnymi oceneniami – CEWE Fotokniha) alebo si môžete fotografiu vytlačiť na plátno a mať z nej pravé umelecké dielo. Samozrejmosťou sú fotodarčeky od výmyslu sveta.

Fotografie, hlavne tie vydarené, teda nenechávajte ležať ladom na harddisku alebo na CD. Technológie rýchlo zastarávajú a je možné, že o pár rokov (nehovoriac o desaťročiach) sa už k svojim fotkám nedostanete. Spomeňte si, ako sme ešte nie tak dávno všetci používali diskety a dnes si už na ne nikto nespomenie. Zato vziať do ruky album alebo knihu s fotkami, to je úplne iný zážitok.

Fotoslužba na Zozname pre vás pri príležitosti Valentína pripravila prekvapenie: fotky šírky 10 cm stoja teraz namiesto pôvodných 16 centov iba šialených 0,06 €! Dobre počítajte: ak si teraz dáte vyvolať 100 fotiek, ušetríte až 10 €. Táto skvelá ponuka platí iba od 12. do 14. februára a počet kusov nie je obmedzený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu