Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Desiaty ročník akcie Sony Ericsson Snowboard Fest sa blíži!

Snowboard Fest poteší všetkých priaznivcov snowboardingu Zobraziť galériu (2)
Snowboard Fest poteší všetkých priaznivcov snowboardingu

Fakt, že Sony Ericsson Snowboard Fest je najväčšia snowboardová akcia na Slovensku, už zdôrazňovať netreba, pretože už desať rokov sa na túto akciu chodí zabávať viac ako 5000 divákov.

To, že Sony Ericsson Snowboard Fest je najprestížnejšia snowboardová akcia na Slovensku, taktiež pripomínať netreba, pretože za ostatné roky sa jej zúčastňujú tí najlepší pretekári z celej Európy, ktorých na Slovensku môžete vidieť iba raz za rok.

Dôkazom toho že, Sony Ericsson Snowboard Fest je to najlepšie, čo doma máme, je fakt, že táto akcia zapísala slovenský snowboarding do svetového povedomia, keď bola zaradená do najprestížnejšej celosvetovej série SWATCH Ticket To Ride so statusom 3 hviezdičky čo je záruka najvyššej kvality a úrovne. Najväčší a najbezpečnejší mostík, aký sa na Slovensku stavia, je ďalším z množstva dôkazov o kvalite tejto akcie. Preto Vás všetkých pozývame osláviť desaťročnicu tejto výnimočnej akcie!

V sobotu 20. februára 2010 v lyžiarskom stredisku SKI Drienica privíta Sony Ericsson Snowboard Fest opäť najlepších pretekárov z celej Európy, ktorí sa pobijú nielen o víťazstvo, ale aj o finančnú prémiu 10 000 amerických dolárov. Freestyloví profesionáli budú určite zase svojimi extrémnymi skokmi v pätnásťmetrovej výške privádzať publikum do úžasu. Večerné finále pod umelým osvetlením a vysoká účasť divákov vytvoria určite skvelú atmosféru rovnako ako po minulé roky.

 

Pre všetkých slovenských pretekárov!

Dlho sme rozmýšľali ako sa poďakovať všetkým slovenským pretekárom za ich priazeň a podporu počas desaťročnej histórie. Rozhodli sme sa, že všetci slovenskí jazdci, ktorí budú súťažiť na Sony Ericsson Snowboard Feste, majú od nás zadarmo nielen štartovné a celodenný ski pass počas dvoch dní akcie, ale pripravili sme pre nich aj grátis ubytovanie. Uvedomujeme si, že naša kvalita a náročnosť pripraveného skoku je na vysokej úrovni, preto sme sa rozhodli postaviť okrem mostíka s dĺžkou 18 metrov pre PRO pretekárov aj druhý skok pre slovenských jazdcov s dĺžkou 10 metrov. Týmto ponúkame slovenskej snowboardovej scéne možnosť zaskákať si po boku tých najlepších profíkov. Skoky, na príprave ktorých sme začali pracovať už v týchto dňoch, znova vybuduje známy šejper Ľudko Snovak.

Neoddeliteľnou súčasťou snowboardových podujatí sú aj after party, v Drienici zahrajú DJ Junior a DJ Snovo.

 

Registrácia pretekárov:

Pretekári sa môžu registrovať na oficiálnej stránke akcie www.snowboardfest.sk v sekcii registrácia.

Mená pretekárov už onedlho začneme zverejňovať na www.snowboardfest.sk 

 

Oficiálny názov akcie: Sony Ericsson Snowboard Fest

Dátum akcie: 20.2.2010

Miesto: Lyžiarske stredisko SKI DRIENICA

Začiatok akcie: 14.00

Viac informácií: www.snowboardfest.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu