Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

"Röntgenové" dievča

Zázračná Natalia Demkina (17) určuje choroby, akoby čítala z knihy
Zázračná Natalia Demkina (17) určuje choroby, akoby čítala z knihy

SARANSK - Bolo to vraj celkom obyčajné dieťa. Až kým mu ako 10-ročnému pri operácii slepého čreva nezabudli v brušnej dutine vatové tampóny. Z opravného zákroku sa domov vrátilo dievča s "röntgenovými" očami.

"Vidím stočenú hadicu vysávača, dve veľké fazuľky a veľkú paradajku," opisovala prekvapenej matke svojím detským slovníkom črevá, obličky a pečeň, ktoré videla v jej tele.

Podľa internetovej Pravdy a RIA Novosti Nataliine neobyčajné schopnosti si najprv overili lekári detskej nemocnice. Ukázali jej ženu, trpiacu viacerými chorobami a Natalia uhádla všetky pacientkine neduhy.

Dievča je údajne schopné rozoznať chorobné zmeny až na molekulárnej úrovni, niekedy dokonca spoľahlivejšie ako lekári či prístroje. "Akoby som mala dve videnia, medzi ktorými môžem prepínať. Neviem však vysvetliť, ako poznám chorobu. Z chorého orgánu cítim akési vyžarovanie," hovorí "röntgenové" dievča. Nataliino videnie overovali aj vedci z iných krajín. V Británii a Japonsku bola úspešná na sto percent, v USA správne diagnostikovala choroby štyroch zo siedmich pacientov.

Šokovala aj tým, že iba na základe malej fotografie diagnostikovala rakovinu! Správa o zázračnom dieťati sa rýchlo rozniesla a pred bytom Demkinovcov stoja rady chorých. Natalia nikoho neodmietne a za prehliadku neberie nič. Večer je však z toho vyčerpaná. "Niektorí sa ani nepoďakujú," hovorí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu