Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

V Las Vegas otvoria komplex za 82,6 miliardy

Zobraziť galériu (4)

LAS VEGAS - V americkom raji kasín Las Vegas v už vo štvrtok otvorí svoje brány najluxusnejší zábavný komplex sveta. Výstavba hotela Wynn Las Vegas stála totiž v prepočte až 2,7 miliardy dolárov, čo je v prepočte 82,6 miliardy korún.

Pre návštevníkov nového luxusného komplexu bude okrem kasín a 2 716 hotelových izieb pripravené napríklad i golfové ihrisko či fontána s unikátnou vodnou šou. Päťdesiatposchodový hotel pokrytý sklom bronzovej farby sa stal novou dominantou lasvegaskej panorámy. Autor celého projektu magnát Steve Wynn si zaujímavým spôsobom zaistil spokojnosť zákazníkov. Svojim 9 500 zamestnancom totiž nariadil, aby sa pri obsluhovaní návštevníkov nestarali o peniaze.

"Nebojte sa, že urobíte chybu a stratíte peniaze. Dôležité je iba to, aby ľudia, ktorí sem prídu, boli šťastní," povedal Wynn. Novej konkurencie sa neobávajú ani ostatní majitelia kasín v Las Vegas. Prezident známeho kasína MGM Mirage Terry Lanni tvrdí, že história už potvrdila, že návštevníci, ktorí do Vegas prídu kvôli niečomu novému, radi navštívia aj iné kasína.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu