Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Buďte sexi aj v zime

Leg Magic Zobraziť galériu (7)
Leg Magic

Aj Vy ste si dali novoročné predsavzatie, že schudnete? Darí sa Vám ho dodržať? Väčšina z nás totiž nevydrží držať diétu a cvičiť viac ako pár dní po sviatkoch. Prečo? Lebo nás to nudí, výsledky sa ešte ani zďaleka nedostavili a ťažko sa odoláva sladkostiam, ktoré zostali po Vianociach. Skúste to teda konečne inak! Dajte si druhú šancu, ktorá naozaj funguje!

 

 

 

 

 

 

Sexi zadok, pevné bruško a štíhle nohy môžete mať aj Vy!

Buďte sexi aj v
Zobraziť galériu (7)
Vyskúšajte Leg Magic, prevratný prístroj na tvarovanie problémových partií a dolnej časti tela. Účinok pocítite už po prvom cvičení, Vaše svaly sa rohýbu a začnú sa pekne tvarovať. Stačí len 15 minút denne (napríklad počas večerných správ pri televízii) a budete mať štíhlejšie stehná, ploché brucho a krásne pevný zadok. Cvičenie s Leg Magic sa prejaví aj na Vašej váhe, perfektne spaľuje kalórie a zbaví Vás telesného tuku. Navyše je praktický, skladný, cvičenie na ňom je tak jednoduché, že ho zvládne každý bez ohľadu na vek a pohlavie. Urobte prvý krok ku krásnej postave s Leg Magic, naozaj funguje!

 

Pomarančová koža – aj Vy ju máte?! Tak rýchlo preč s ňou!

Buďte sexi aj v
Zobraziť galériu (7)

Je to, bohužiaľ, prirodzená vec. Celulitída trápi väčšinu žien. Môžeme ju buď skrývať pod nepekné hrubé nohavice a dlhé sukne alebo – zbaviť sa jej!

Máme pre Vás sérum, ktoré skutočne rozhýbe podkožný tuk a nepekné hrbolčeky sa vyhladia. Adonia Legtone Serum je špeciálna emulzia, ktorá už stovkám žien skrášlila život a dodala sebavedomie. Pozor: funguje po fantastických 9-tich minútach!

Je to klinicky testovaná emulzia, obsahuje rastlinné kmeňové bunky a 23 organických olejov, ktoré účinkujú okamžite po nanesení na pokožku. Napríklad zázvor, citrónová kôra, rozmarín či nerolový olej pomáhajú vyplavovať toxíny, zlepšujú krvný obeh, vyhladzujú pokožku, regenerujú bunky, sťahujú póry, zabraňujú tvorbe strií a jaziev. Jedno balenie Adonia Legtone Serum Vám vydrží až na dva mesiace. Pri pravidelnom používaní určite na vlastné oči uvidíte, že ste vyhrali boj s celulitídou!

 

Masáž, pri ktorej sa chudne – určite si ju zaslúžite!

Buďte sexi aj v
Zobraziť galériu (7)

Relax & Tone je jedinečný masážno-relaxačný prístroj, ktorý si zamilujete! Pomocou jemných, príjemných vibrácií masíruje celé telo a uvoľňuje stuhnuté svalstvo, napríklad v oblasti ramien a šije. Má viacero nadstavcov, takže intenzitu masáže si určíte Vy sami, presne podľa Vašich predstáv. Okrem toho, že Relax & Tone zotaví Vaše unavené svaly, perfektne prekrví pokožku a naštartuje chudnutie. Funguje tiež ako prevencia proti kŕčovým žilám, redukuje celulitídu, vzpruží Vašu pleť. Doprajte si masáž, pri ktorej sa chudne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu