Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Digitálna satelitná televízia Magio len za 7,95 € mesačne na celý rok

Satelitná televízia Magio
Satelitná televízia Magio

BRATISLAVA – Prvú interaktívnu satelitnú televíziu na Slovensku si už môže objednať každý. Očakávaná novinka od T-Comu prichádza s atraktívnou uvádzacou ponukou, ktorá sa vyznačuje príťažlivou skladbou programových balíčkov, HBO a HD kanálmi na 3 mesiace zdarma, ale najmä výhodnými akciovými cenami už od 7,95 €.

Pilotná fáza, do ktorej sa od novembra 2009 zapojilo prvých 1 000 zákazníkov, umožnila dôkladné otestovanie a vyladenie novej služby. Na trh tak prichádza špičkový produkt, ktorý prináša digitálnu kvalitu obrazu i zvuku a obľúbené funkcie televízie Magio na celé územie Slovenska, teda aj tam, kde doposiaľ neboli dostupné. Od 15. januára 2010 si Magio Sat môžu zákazníci objednať vo všetkých T-Centrách, prostredníctvom bezplatnej linky 0800 123 456 alebo cez webstránku www.t-com.sk.

 

Ponuka TV programov v digitálnej satelitnej televízii Magio

Základný balíček Start

STV 1, STV 2, STV 3, Markíza, TV Doma, TV JOJ, TV JOJ Plus, ČT 1, ČT 2, Prima, TA3, TV Lux

Rozšírené balíček Klasik

STV 1, STV 2, STV 3, Markíza, TV Doma, TV JOJ, TV JOJ Plus, ČT 1, ČT 2, Prima, TA3, TV Lux, CNN, Film+, FILMBOX, FILMBOX EXTRA, Disney Channel, AXN, Spektrum, Discovery Channel, Animal Planet, National Geographic, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, TV Paprika, Nova Sport, Sport 1, Eurosport, Minimax/Anime+, Cartoon Network/TCM, MTV Czech, VH-1 Europe, Jim Jam, Blue Hustler

Prémiové balíčky

Cinemax: Cinemax 1, Cinemax 2

HBO: HBO1, HBO2, HBO Comedy

HBO + Cinemax: Cinemax 1, Cinemax 2, HBO1, HBO2, HBO Comedy

Maďarský: RTL Klub, M1, M2, Cool, Hír TV, Duna TV, Magar ATV, 4Story!

HD: History HD, Eurosport HD, National Geographic HD

 

Veľký záujem verejnosti o novú službu potvrdzuje takmer 10 000 predbežných registrácií, ktoré T-Com získal do konca roka 2009. Akciové ceny platia pre registrovaných zákazníkov a ďalších 3 000 nových zákazníkov digitálnej satelitnej televízie Magio, pričom sa uplatňuje 24-mesačná viazanosť. Medzi atraktívne výhody uvádzacej ponuky patria aj dva prémiové balíčky na 3 mesiace zadarmo – prvým je filmový HBO + Cinemax a druhým môže byť HD alebo Maďarský balíček. Ďalším benefitom je samoinštalácia len za 1 €.

 

Akciová kampaň na digitálnu satelitnú televíziu Magio

Variant Magio Sat

Mesačný poplatok

na prvých 12 mesiacov

Mesačný poplatok

nasledujúce obdobie

Magio Sat Start

7,95 € (239,50 Sk)

7,95 € (239,50 Sk)

Magio Sat Klasik

7,95 € (239,50 Sk)

11,95 € (360 Sk)

 

Prémiové balíčky sú spoplatňované samostatne: Cinemax (7,35 €), HBO (7,95 €), HBO + Cinemax (9,95 €), Maďarský (1,95 €) a HD (3,95 €). Dvojica TV kanálov v rámci prémiových balíčkov – Cinemax 2 a National Geographic HD – je pre slovenského diváka satelitnej televízie úplnou novinkou.

K dispozícii sú dve verzie Magio Boxov – s pevným diskom (250 GB) a bez neho. Zákazník si zariadenie prenajíma za 1,95 € mesačne, pričom ku jednej satelitnej parabole môže pripojiť dva Magio Boxy. V prípade, že zákazník chce využívať funkcie nahrávania, pretočenia a pozastavenia programu aj na druhom televízore, druhý Magio Box s pevným diskom si môže prenajať za 3,95 € mesačne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu