Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Trúfnete si poraziť Dominika Hrbatého?

Dominik Hrbatý
Dominik Hrbatý

Pre všetkých fanúšikov dobrého tenisu je tu dobrá správa: dvaja z vás si môžu zahrať tenis s našou tenisovou hviezdou Dominikom Hrbatým a jeho spoluhráčom Ibrahimom Maigom.

Dokážete poraziť túto zohranú dvojicu v štvorhre? Minimálne sa o to môžete pokúsiť. Stačí, ak si vydražíte štvorhru Dominik Hrbatý – Ibrahim Maiga verzus dvaja protivníci – Vy a Váš kamarát či kamarátka. Vyvolávacia cena štvorhry je 250 eur.

Nielenže si dobre zahráte a získate fotografie s našou tenisovou hviezdou, ale zároveň tak podporíte dobrú vec: celý výťažok z dražby výťažok pôjde na plnenie snov detí, ktoré na splnenie toho svojho sna čakajú už niekoľko mesiacov. Dražbu organizuje nezisková organizácia ŽELAJ SI, ktorá už štvrtý rok plní tajné sny dlhodobo chorých a umierajúcich detí. Viac o činnosti organizácie nájdete na jej internetovej stránke www.zelajsi.sk

Dražba bude trvať do 12.00 hod. 31.januára 2010. Meno výhercu bude zverejnené o 15.00 hod.

Okrem tenisovej štvorhry sa ešte bude dražiť hodvábna šatka a strieborný šperk od Lei Fekete, ručne maľované tričko herečky Kristíny Farkašovej, či kostým od skupiny Maduar, v ktorom účinkovali v 80-tych rokoch.

Viac o dražbe nájdete tiež na stránke www.zelajsi.sk, po kliknutí na baner Vydraž si svoju hviezdu.

Bližšie info tiež mailom na: zelajsi@zelajsi.sk

Alebo telefonicky: 0907 841 453, 0911 841 453

 

Číslo verejnej zbierky: SVS-233004-2009/22149.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu