Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nakupujte vianočné darčeky do 23.12 so zážitkovou agentúrou UžiSiTo!

Užite si to! Zobraziť galériu (2)
Užite si to!

Nemusíte behať nervózne po obchodoch, keď na to nemáte čas. Aj tak by ste v zúfalstve kúpili niečo, čo sa vám nepáči. Existuje aj jednoduchšia forma – nákup cez internet. Stačí si na chvíľu sadnúť za počítač, kliknúť na portál www.uzisito.sk a určite nájdete ten správny darček pre každého.

Nemusíte sa ponáhľať, aby ste kúpili niečo originálne, pretože agentúra Uži si to pracuje až do 23. decembra. Stačí si niečo vybrať, objednať a váš darček vám doručíme priamo domov už na druhý deň. Na požiadanie Vám darček zabalíme do vianočného papiera. Jednoducho dokonalý komfort.

Na výber máte množstvo možností. Máte doma dobrodruha? Darujte mu adrenalínový zážitok! Či už vyberiete paragliding, tandemový zoskok padákom alebo let stíhačkou, balónopm alebo vetroňom, určite potešíte každé po dobrodružstve volajúce srdce. Ak, práve naopak, si myslíte, že niekto po celom roku práce potrebuje oddych a relax, potešte ho skvelým pobytom alebo masážou. Milovníka vín určite poteší degustácia v moravskej vínnej pivnici. Romantické duše možno budú chcieť skúsiť pobyt na záhoráckom hrade v pokojnom prostredí kráľovského mesta Skalica alebo Rozprávkový romantický pobyt na Horehroní. Zaujímavé sú najmä pobyty, ktoré okrem relaxu ponúknu aj niečo, čo sa len tak hocikde zažiť nedá. Čo tak vyskúšať si dojenie kozy počas pobytu v štiavnických vrchoch alebo vyrobiť si vlastný syr na gazdovstve v prostredí chránenej krajinnej oblasti Horná Orava s ubytovaním v typickej drevenici?

Oživiť sa dajú aj Vianoce vo dvojici. Ak trávite sviatky so svojou polovičkou, nemusíte sa prispôsobiť len tradíciám. Ochutnajte čaro vzrušujúcich Vianoc! Darujte svojej priateľke sexy sladkú podprsenku aj so sexy sladkými nohavičkami a uvidíte, aký skvelý darček to bude aj pre vás. Spestrením môže byť aj čokoláda na telo, stačí vziať štetec a vytvoriť na svojej láske sladké umelecké dielo. Ak neviete, čo darovať svojmu priateľovi, dajte mu to, po čom najviac túži – po vás. Svoje nahé telo zabaľte len do sexy darčekovej mašle, ktorá má univerzálnu veľkosť a dá sa rozviazať len jediným ťahom.

Agentúra Uži si to vám ponúka aj pozemky na Mesiaci, na Marse či na Venuši. S pozemkom na Mesiaci sa môžete stať susedom Nicole Kidman, Toma Cruisea, Clinta Eastwooda a množstva iných celebrít. K pozemkom dostanete aj reprezentatívny certifikát a ak sa chcete stať skutočnými vesmírnymi cestovateľmi, zaobstarajte si aj lunárny pas.

A ak sa nebudete vedieť rozhodnúť medzi viacerými produktmi, máme pre vás riešenie! Objednajte voľný poukaz. S ním si obdarovaný bude môcť vybrať z našej ponuky to, čo sa mu bude najviac páčiť.

Ak nepatríte medzi ľudí, ktorí majú darčeky kúpené už dva mesiace vopred, využite naše služby. V obchodoch už bude aj tak ten najlepší tovar vypredaný. S nami sa stresovať nemusíte! Stačí kliknúť, vybrať si a objednať, o zvyšok sa už postaráme my. Spoľahnite sa na zážitkovú agentúru Uži si to!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu