Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Skupina Maduar natáčala nový klip celú noc v županoch!

Natáčanie nového klipu skupiny Maduar Zobraziť galériu (26)
Natáčanie nového klipu skupiny Maduar

BRATISLAVA - Skupina Maduar natáčala minulý víkend videoklip k novému singlu s názvom Saturday Party Time. Ako už z názvu vyplýva, jedná sa o party klip, preto nás zaujímalo, či bola zábava aj počas samotného natáčania.

Ladislav Matyinko (spolurežisér a spoluproducent klipu, člen skupiny maduar): "Aj napriek tomu, že prioritná je pri natáčaní práca, vždy sa pri videoklipoch snažíme, aby na "pľaci" vládla dobrá atmosféra. Je veľmi dôležité, aby sme sa všetci zúčastnení - štáb, skupina a komparzisti dostali na jenu vlnovú dĺžku a rozumeli si. Potom je postup prác ďaleko plynulejší a pozitívne sa to prejaví aj na konečnom výsledku. Pri dobrej nálade dokážu ľudia zo seba dostať výrazne viac - a o toto nám ako režisérom a producentom klipu ide."

Juraj Matyinko (spolurežisér a spoluproducent klipu, člen skupiny maduar): "Pre nás to bolo určite jedno z pamätných natáčaní. Zišla sa tu neuveriteľne dobrá partia skvelých ľudí a výborné bolo aj organizačné zabezpečenie - od ubytovania, cez catering až po produkčné zázemie..Všetko bolo stopercentné. Najväčším zážitkom však pre mňa zostane nočné natáčanie vo wellness bazéne. Človek len tak ľahko nevidí pracovať kamaremana a celý štáb spolu s komparzistami v kúpeľných županoch resp. v plavkách. Bolo to veľmi milé, aj napriek tomu, že to bolo nesmierne únavné - posledná klapka padla až o 5:00 ráno."

Miestom natáčaťania boli tentokrát priestory Termálnych kúpeľov v Malých Bieliciach a Infinity Clubu v Partizánskom. Počas 2 natáčacích dní sa snímala party zábava v rôznych obmenách - pool party, súkromná party, či večerná disco party s účasťou verejnosti - to všetko doplnené o viaceré tanečné epizódy s rôznymi štýlmi tanca. V jednej z takýchto epizódnych rolí sa mal predstaviť aj Fizzy, známy zo súťažnej relácie Slovensko má talent, bohužiaľ sa z určitých dôvodov nemohol dostaviť na miesto natáčania v stanovený čas.

Videoklip ku skladbe Saturday Party Time bude mať premiéru v Čechách a na Slovensku začiatkom januára, takže milovníci sobotňajších party sa majú na čo tešiť. Táto nová party hymna, ktorá si postupne získava pevné miesto v českých a slovenských diskotékach a už v piatich českých rádiových hitparádach dosiahla pozíciu No.1, tak bude mať konečne aj obrazovú podobu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu