Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

NAVIBOX 4 je na svete!

NAVIBOX 4 Zobraziť galériu (7)
NAVIBOX 4

Chcete vedieť, ako naviguje iPhone, čo všetko dokáže Volvo XC60 alebo by ste chceli vyhrať špičkový mobil Nokia N97? Tak si v stánku pýtajte NAVIBOX 4, najnovšie číslo jediného slovenského časopisu o GPS navigáciách. Nájdete v ňom až 20 recenzií najnovších navigácií, užitočný slovník GPS pojmov, praktickú poradňu, prehľadné katalógy všetkých na Slovensku predávaných GPS navigácií, GPS telefónov a množstvo zaujímavého čítania.

NAVIBOX 4 je na
Zobraziť galériu (7)

Ako naviguje iPhone?

Technologická ikona tretieho tisícročia dospela a vo svojej tretej verzii už nie je iba imidžovou hračkou pre uctievačov nahryznutého jablka, ale dokáže plnohodnotne nahradiť jednoúčelovú GPS navigáciu. V NAVIBOX-e 4 nájdete prehľad najzaujímavejších navigačných aplikácií pre iPhone.

NAVIBOX 4 je na
Zobraziť galériu (7)


Budúcnosť GPS navigácie

Budeme za pár rokov používať ešte vôbec nejaké navigačné systémy, alebo nám bude stačiť mobil a Google? Prečítajte si, ako vidíme budúcnosť jedného z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich odvetví IT technológií my a ako si predstavujú navigáciu budúcnosti najvplyvnejšie osobnosti slovenského GPS biznisu. 

NAVIBOX 4 je na
Zobraziť galériu (7)


Vyhrajte mobil Nokia N97

Chcete špičkový telefón? My vám ho dáme! Stačí mať pár minút času, zaregistrovať sa na www.ovi.com, chuť súťažiť a Nokia N97 môže byť vaša. Podrobné informácie o tom, ako sa zapojiť do súťaže, nájdete v NAVIBOX-e 4.

Volvo XC60

Otestovali sme pre vás, čo všetko dokáže navigačný systém za takmer dve tisícky eur zabudovaný v jednom z najpopulárnejších crossoverov na trhu. Dovedie vás Volvo XC60 bezpečne do cieľa? 

NAVIBOX 4 je na
Zobraziť galériu (7)


V uliciach San Francisca

Most Golden Gate alebo väzenie Alcatraz pozná pravdepodobne každý, San Francisco však ponúka aj iné čarovné miesta. Tipy na miesta, ktoré treba vidieť, spolu s ich GPS súradnicami nájdete v cestovateľskej téme NAVIBOX-u 4.

NAVIBOX 4 je na
Zobraziť galériu (7)



Recenzie navigácií, katalóg a GPS poradňa

V časopise NAVIBOX 4 nájdete až 20 recenzií najnovších GPS navigácií, jedinečný katalóg všetkých na Slovensku predávaných automobilových GPS navigácií, katalóg všetkých mobilných telefónov s GPS, ale aj užitočnú poradňu a slovník najpoužívanejších GPS pojmov.

NAVIBOX 4 je na
Zobraziť galériu (7)


A kde kúpite NAVIBOX 4?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopis NAVIBOX 4 za cenu 2,62 € (78,93 Sk) zakúpiť aj online v internetovom obchode www.PRESNE.sk. Môžete ho získať aj zadarmo a to v každom obchodnom dome NAY Elektrodom. Stačí, ak si kúpite GPS produkt (akcia platí do vypredania zásob).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu