Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

ŠOKUJÚCE: Na Slovensko dorazí vlak, ktorý premáva rýchlosťou 1000 km/h

Vianocami špeciálny expres
Vianocami špeciálny expres

Zabudnite na rýchlosti dopravných prostriedkov, ktoré sme poznali doteraz. Aj keď to vyzerá neuveriteľne, technici, konštruktéri a dizajnéri ako aj médiá a verejnosť z celého sveta upierajú svoje pohľady na Slovensko, kam má podľa našich informácií prísť pred Vianocami špeciálny expres.

Aj tento superrýchly vlak skonštruovali obyvatelia nedávno objavenej krajiny v okolí severného pólu, ktorým už médiá venovali viacero článkov a ktorí sú už doslova symbolmi tohtoročných Vianoc na Slovensku. Nie náhodou sa u nás objavili práve pred sviatkami s jasným cieľom. Ako už bolo v médiách prezentované, tieto bytosti tento rok prispejú k vianočnej nálade Slovákov špeciálnou expresnonou zásielkou. Tak ako je nepochopiteľná samotná existencia týchto bytostí, neuveriteľné sú aj informácie, ktoré sa podarilo získať očitým svedkom o ich dopravnom prostriedku: „Vlak je skonštruovaný tak, že sa dokáže vznášať a pritom naberá rýchlosť až 1000 km/h. Je ale vôbec možné takúto rýchlosť dosiahnuť? Nové informácie ohľadom príchodu vlaku zo severu budeme aj naďalej monitorovať.

Ak aj vy chcete zažiť počas Vianoc zázračne rýchlu jazdu, pozývame vás užiť si let do bezhraničného online sveta. S novým balíkom Mobilný Orange Internet Mini vás tento výlet bude stáť každý mesiac iba 6 eur. Chcete zaradiť ešte vyššiu rýchlosť? Stavte na balík Mobilný Orange Internet Klasik s dvojnásobnou rýchlosťou aj počtom predplatených dát. A aby bol váš let svetom internetu čo jedinečný, darujte si pod stromček niektorý zo širokého výberu špičkových notebookov. Orange vám ich teraz ponúka za super ceny. Viac vám už prezradia vianoční škriatkovia zo zázračnej krajiny na stránke www.orange.sk.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu