Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Priatelia projektu Jedno Meno Jedno Dieťa na Facebooku

Facebook
Facebook

Za prvý týždeň fungovania skupiny ONE NAME ONE CHILD – FRIENDS na Facebooku sa do nej pridalo vyše 700 ľudí zo Slovenska. Sociálne siete sú jedným z fenoménov našej doby. Solidarita komunity ľudí, spojených v týchto sieťach stále rastie.

Facebook, Twitter či XING – azda každý z nás už dostal pozvánku za člena aspoň jednej z nich. Mnohí sú zeregistrovaní buď naraz vo všetkých alebo v celom rade ďalších sietí, ktoré sa rodia na nete ako huby po daždi. Aj tu vidieť, ako rýchlo a dôkladne sa internetová komunita šíri, pričom práve tieto siete sú novodobým a zároveň najväčším Hyde Parkom sveta. Státisíce ľudí okolo celého glóbusu sa v okamihu dokážu spojiť a vyjadriť svoj názor na kľúčové témy, ktoré hýbu svetom.

Solidarita komunity ľudí, spojených v týchto sieťach, je čoraz silnejšia. Badať to aj na podpore rekordu Jedno Meno Jedno Dieťa, ktorý má stovky priateľov zapojených v skupine ONE NAME ONE CHILD – FRIENDS na Facebooku.

Zapojte sa aj Vy do skupiny ONE NAME ONE CHILD – FRIENDS, http://www.facebook.com/group.php?gid=159254720806 a staňte sa priateľmi svetového rekordu. Na web stránke rekordu www.JednoMenoJednoDieta.sk  pribúdajú denne mená ľudí, ktorým nie je ľahostajná bieda, utrpenie a bolesť mnohých detí v Afrike. Aj za každou tvárou na Facebooku je meno, ktoré sa môže pridať a pomôcť.

Veríme, že nájdeme ľudí s dobrým srdcom. Veríme, že vytvoríme na stránke www.JednoMenoJednoDieta.sk veľký rekord pomoci. Pomôžte a pridajte sa aj Vy.

Ďakujeme.

Zoznam.sk je Hlavným internetovým partnerom projektu www.JednoMenoJednoDieta.sk  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu