Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Neuveriteľné: Na Slovensku sa objavili doposiaľ neznáme bytosti

identikit - takto nám neznámu bytosť nakreslil jeden zo svedkov Zobraziť galériu (2)
identikit - takto nám neznámu bytosť nakreslil jeden zo svedkov

Pred niekoľkými dňami ste začali našu redakciu upozorňovať na neznáme bytosti malého vzrastu a vo zvláštnom oblečení, ktoré ste videli v rôznych častiach Slovenska. Vydali sme sa preto po ich stopách a prinášame vám exkluzívne odhalenia, nad ktorými zostáva stáť rozum.

„Boli štyria alebo piati, dosť nízki, mohli mi siahať tak niečo vyše pása. Myslel by som si, že tú to malé deti, ktoré sa hrajú v lese, ale z omylu ma vyviedlo ich zvláštne oblečenie a čudný výzor. Také niečo som v živote nevidel,“ napísal nám náš čitateľ Martin z Banskej Bystrice. Podobných príhod so zvláštnymi bytosťami ste nám zaslali niekoľko. Drobných ľudkov s veľkými vakmi na pleciach, v huňatých kabátoch a čapiciach stretli aj dvaja čitatelia nášho portálu pri jesennej vychádzke vo Vysokých Tatrách. Našiel sa však aj človek, ktorý na bytosti zodpovedajúce rovnakému opisu naďabil na ceste do práce a to do konca na juhozápade krajiny: „Mal som namierené skoro ráno zo Senca do Trnavy. Chodím touto cestou denne do roboty a dobre ju poznám. Je bežné, že sa tam pohybujú robotníci a niečo opravujú. Títo však boli iní, veľmi drobní, ledva som sa im vyhol, keď s nejakým prístrojom akoby merali cestu.“ To nám už naozaj nedalo a rozhodli sa preto záhadu týchto zvláštnych tvorov pripomínajúcich „škriatkov“ vypátrať.

Šokujúce! Na Slovensku sú bytosti podobné škriatkom

Vybrali sme sa na miesta na severe Slovenska, kde sa tieto nezvyčajné tvory podľa viacerých výpovedí vyskytli doposiaľ najčastejšie a zistili sme, že ich príchod je medzi miestnymi obyvateľmi už niekoľko dní jednou z najhorúcejších tém. Medzi ľuďmi sa už dokonca povráva, že prišli na Slovensko po niekoľkých stáročiach, počas ktorých upadli do zabudnutia. Podľa nepotvrdených informácií prišli tieto bytosti na Slovensko preto, aby sčítali počet obyvateľov a premerali šírku ciest, aby zistili, kade povedie trasa špeciálnej exportnej zásielky.

Aj keď to znie neuveriteľne a proti zdravému rozumu, doposiaľ zistené fakty hovoria jasnou rečou. Medzi ľuďmi sa skutočne tieto bytosti pohybujú. Je vôbec možné, aby existovala ďalšia doposiaľ neznáma civilizácia „trpaslíkov zo severu“? Situáciu budeme naďalej pozorne sledovať a o záhadných bytostiach na Slovensku vám prinesieme ďalšie informácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu