Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Halloween v Hypernovách bude strašidelný

Halloween v Hypernovách Zobraziť galériu (3)
Halloween v Hypernovách

BRATISLAVA - Na najstrašidelnejšiu noc v roku sa pripravujú aj slovenské Hypernovy. Od polovice októbra až do samotnej Halloweenskej noci sa zmenia na nepoznanie. Predajniam vládnu tekvicové hlavy.

Keďže Halloween sa v posledných rokoch aj v našich končinách teší veľkej popularite, Ahold pripravil pre svojich zákazníkov a zamestnancov v najbližších dňoch hneď niekoľko akcií, ktoré sa uskutočnia v rámci kampane (V) Hypernove straší. Informovala o tom hovorkyňa Aholdu Diana Chovancová Stanková.

V každej Hypernove bude prebiehať súťaž pre deti, ktorých úlohou bude priniesť do predajne najstrašidelnejšiu tekvicu. Kreatívne výtvory najmenších zákazníkov sa postarajú i o výzdobu prevádzok počas halloweenského obdobia. Autorov najoriginálnejších tekvíc, ktorých vyberú pracovníci predajne, Ahold odmení nákupnými poukážkami v hodnote 30 eur.

Súťažiť budú i zamestnanci predajní Hypernova. Aj pre nich Ahold pripravil súťaž o najstrašidelnejšie vyzdobenú prevádzku. Odborná komisia následne na základe zaslaných fotografií vyberie tri najoriginálnejšie predajne vyzdobené v halloweenskom duchu. Kampaň budú sprevádzať aj netradičné letákové akcie so zľavami na potraviny, drogériu alebo až 50 percentnou zľavou na všetky hračky.

Akcia vyvrcholí Halloweenskou nocou 31. októbra, počas ktorej zákazníkov čakajú viaceré prekvapenia. Pred každou Hypernovou si budú môcť vychutnať ohňostroj, ktorý odštartuje nočný predaj. Ten potrvá až do polnoci, pričom v ponuke budú atraktívne tovary s výraznými zľavami. Zákazníci, ktorí prídu v ten večer nakupovať v maskách, navyše získajú 10-percentnú zľavu na celý nákup. Popritom dňa 31. októbra získa každé dieťa v maske sladkú odmenu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu