Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Orion - tá najlepšia odmena pre vaše deti!

Orion čokolády pre deti vyrobené z čisto prírodných ingrediencií Zobraziť galériu (11)
Orion čokolády pre deti vyrobené z čisto prírodných ingrediencií

BRATISLAVA – Spoločnosť Nestlé Slovensko predstavuje nový rad výrobkov ORION pre deti vyrobených iba z čisto prírodných, vysoko kvalitných ingrediencií. Spolu štyri čokoládové výrobky, ktoré svojou chuťou, zložením, praktickým balením a atraktívnym dizajnom potešia nielen deti, ale aj ich rodičov.

Celý rad týchto výrobkov je označený symbolom „čisto prírodné ingrediencie“, zaručujúcim použitie vysoko kvalitných prírodných surovín vo všetkých detských produktoch. Kakaové bôby, mlieko, cukor, prírodná vanilka, hrozienka – všetky vymenované suroviny pochádzajú z čisto prírodných zdrojov. Nestlé dôkladne dbá na to, aby bola technológia spracovania prírodných zložiek založená výhradne na fyzikálnych, enzymatických či mikrobiologických postupoch, a v tomto zmysle kladie prísne nároky na dodávateľov surovín a ich kontrolu.

„Výskumy ukazujú, že matky pozorne sledujú zloženie výrobkov určených pre deti. Sme presvedčení, že naše čokolády pre deti vyrobené z čisto prírodných ingrediencií uspokoja svojou vysokou kvalitou mamičky, ktoré chcú svoje deti odmeniť čokoládou a zároveň mať dobrý pocit, že deťom dávajú to najlepšie,“ hovorí Milana Bazanac, brand manažérka detského radu značky ORION.

Obaly produktov sú určené predovšetkým deťom, preto dobrodružnou formou zobrazujú postup výroby čokolády. Kreslené postavičky detí a ORION hviezdičky na nich ukazujú postup pri spracovaní čokolády. Praktické informácie tu nájdu i rodičia, ktorí vďaka odporúčanému dennému množstvu energie a živín uvedenom na obale môžu udržať maškrtenie svojich detí pod kontrolou

 

ORION čokoláda s mliečnou náplňou pre deti

Chcete mať maškrtenie svojich detí pod kontrolou a vedieť, že cukrovinky, ktoré im dáte za odmenu, sú kvalitné a zároveň majú lahodnú chuť? Ak áno, nové ORION mliečne tabuľkové čokolády s mliečnou krémovou náplňou a jemnou chuťou splnia vaše priania. Je to vďaka prírodným ingredienciám, ktoré zaručia najvyššiu kvalitu a chuť. Praktické znovu uzatvárateľné balenia sa vám hodia nielen na doma, ale aj do vrecka alebo do kabelky ako odmena pre deti i na cestách. Jednotlivé dieliky čokolády tak môžete dávkovať podľa uváženia a zachovať zvyšnú čokoládu čerstvú a bezpečne uloženú v obale. Čokoládu s mliečnou náplňou nájdete v obchodoch s dvoma variantmi postavičiek na obaloch.

Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)

Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)

 

ORION čokoláda s mliečnou náplňou (100 g) – odporúčaná maloobchodná cena: 0,98 EUR (29,50 SKK)

 

ORION tyčinka s mliečnou náplňou pre deti

Príde vám isto vhod po usilovnej práci v škole či pomoci v domácnosti. Príležitosť sa nájde vždy a odmena bude poruke. A keď už odmena, tak sladká a dobrá! V podobe ORION čokoládovej tyčinky padne do ruky dieťaťa ako uliata. Mliečna krémová náplň s chrumkavými kúsočkami ukrytá v jemnej mliečnej čokoláde vyrobenej z čisto prírodných surovín, vyhovie nárokom všetkých mamičiek na sladké potešenie pre ich deti. Okrem toho, praktické členenie čokoládovej tyčinky ľahko umožní rozdeliť sa a užiť si svoj malý úspech s kamarátmi alebo súrodencami či si nechať zvyšok odmeny na neskôr. A vy, milé mamičky, môžete zostať pokojné. Svojej ratolesti ste dopriali kvalitnú maškrtu. Čokoládové tyčinky nájdete v obchodoch so štyrmi variantmi postavičiek na obaloch.

Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)

Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)

Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)

Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)

ORION tyčinka s mliečnou náplňou (32 g) – odporúčaná maloobchodná cena: 0,39 EUR (11,80 SKK)

 

ORION mliečna čokoláda pre deti

Chcete dopriať svojmu dieťaťu nielen sladkú odmenu v podobe kvalitnej čokoládovej maškrty, ale aj malú hádanku pre zábavu? Odhaľte mu tajomstvo malej čokoládovej tabuľky pre deti a vydajte sa spolu za dobrodružstvom a tajomstvom výroby čokolády. Kreslené postavičky na obaloch ORION čokolády ukrývajú aj malé prekvapenie vo vnútri – kreslenú hru pre deti. Zahrajte sa s nimi a odmeňte ich jemnou chuťou lahodnej mliečnej čokolády s kvalitnými prírodnými ingredienciami. Tabuľky sú navyše tenké a dobre prenosné. Vmestia sa do každej tašky, kabelky i do vrecka. Tak budete mať istotu, že odmenu pre svoje dieťa máte vždy na dosah ruky. Mliečnu čokoládu nájdete v obchodoch so šiestimi variantmi postavičiek na obaloch.

Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)
Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)
Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)
 

ORION mliečna čokoláda (25 g) – odporúčaná maloobchodná cena: 0,32 EUR (9,60 SKK)

 

ORION hrozienka v čokoláde pre deti

Majú vaše deti rady malé čokoládové dražé? Aj pre ne pripravil ORION detský variant v podobe hrozienok zaliatych v tej najjemnejšej mliečnej čokoláde, ktorá sa úplne rozplýva na jazyku. Praktické balenie sa hodí aj na cesty. Kvalitné hrozienka v čokoláde sú spracované bez ošetrenia oxidom siričitým a vyrobené z kvalitných, čisto prírodných ingrediencií. Preto aj v tomto prípade zostane maškrtenie vašich detí pod vašou kontrolou. Veselé farebné postavičky na obaloch potešia každého zvedavého maškrtníka, keďže ani tu nezaháľajú a ukazujú deťom výrobu čokoládovej dobroty. Ochutnajte ich aj vy, určite vám zachutia. Hrozienka v čokoláde nájdete v obchodoch s dvoma variantmi postavičiek na obaloch.

ORION hrozienka v čokoláde (40 g) – odporúčaná maloobchodná cena: 0,49 EUR (14,90 SKK)

Orion - tá najlepšia
Zobraziť galériu (11)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu