Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V obchodoch sú už Vianoce!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA - Niektoré predajne začali ponúkať vianočný tovar už v septembri. Na pulty vyložili čokoládových Mikulášov či kolekcie. V ďalších týždňoch k nim postupne pribudnú dekorácie, balíčky, hračky či vianočné stromčeky.

"Vianočný tovar sme začali predávať už tento týždeň - ide o pravidelnú akciu na čiastkový sortiment vianočných a sezónnych cukroviniek," poznamenal vedúci úseku marketingu obchodného reťazca Kaufland Martin Gärtner.

Reťazec Ahold, ktorý na Slovensku prevádzkuje predajne Hypernova a Albert, spustí predaj vianočného tovaru začiatkom októbra tiež ponukou cukroviniek.

"Koncom októbra sa objavia na pultoch vianočné balíčky, postupne hračky, dekorácie a ostatný vianočný sortiment," doplnila hovorkyňa spoločnosti Ahold Retail Slovakia Diana Chovancová Stanková.

Tradične vo fázach plánuje aj tento rok prezentovať Vianoce svojim zákazníkom najväčší obchodný reťazec Tesco.

"Najskôr prichádzame s vianočnými dekoráciami a vianočnými stromčekmi, aby mali zákazníci dostatok času na prípravu," priblížila hovorkyňa firmy Tesco Stores SR Oľga Hrnčiarová.

Ľudia čase krízy zatlačili na obchodníkov a sú náročnejší. Za menej peňazí chcú kvalitnejší a širší výber. Ponuku vianočného sortimentu sa však predajcovia zužovať nechystajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu