Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Čo prezrádza spodná bielizeň o ženách

BRATISLAVA - Čo prezrádzajú ženské nohavičky o svojich majiteľkách? Je to záhada, ktorú by chcel rozlúštiť nejeden zvedavý muž. Nový Čas sa preto obrátil na psychiatričku a sexuologičku Danicu Caisovú, aby vniesla svetlo do dosiaľ málo prebádanej témy.

"Prísne vedecky vzaté - môžeme predpokladať, že nenáročná žena si volí jednoduchú bielizeň a rafinovaná zase strieda strihy, materiály a farby. Zdanie však môže klamať, a aj na pohľad skromná žena môže skrývať pod kostýmom čipkované nohavičky," zamýšľa sa psychiatrička Caisová. Podľa nej žena, ktorá dbá o to, čo nosí pod šatami, má fantáziu a sex je pre ňu dôležitou súčasťou života. Niekedy stačí vytŕčajúci kúsok čipkovanej bielizne a o rozruch je postarané.

Pravda, nie vždy si môže každá žena dovoliť erotickú bielizeň. Ako povedala Caisová, veľa žien sa riadi vkusom svojho partnera. Muži niekedy svojim partnerkám nedovolia nákup čipkovanej bielizne, pretože v tom vidia nebezpečenstvo potenciálnej nevery. Naopak sú takí, ktorí by chceli, aby ich partnerky nosili červenú, čiernu či bielu spodnú bielizeň. "V takomto prípade treba byť opatrný, trpezlivý a nekupovať hneď nohavičky za drahé peniaze. Liečba šokom sa nemusí vždy vyplatiť," dodáva Danica Caisová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu