Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zatúlaná sučka sa našla po deviatich rokoch!

SYDNEY – Deväť rokov putovala po Austrálii sučka Muffy. Našli ju asi 2 tisíc kilometrov od jej domova ochrancovia zvierat v Melbourne.

Ku svojej rodine v Brisbane odcestuje na budúci týždeň. Hovorca austrálskej organizácie na ochranu zvierat (RSPCA) Tim Pilgrim uviedol, že majiteľa bieleho kríženca teriéra našli vďaka čipu, ktorý mala Muffy pod kožou. Ochrancovia zvierat sučku odchytili, keď sa túlala po uliciach Melbourne. Muffy poletí domov za paničkou v lietadle a je na tom zdravotne dobre.

Dnes sedemnásťročná Chloe Rushby Lampardová dostala šteniatko z útulku na svoje ôsme narodeniny. Krátko potom sa sučka stratila. „Myslela som, že je už dávno mŕtva. Veď je to deväť rokov. Ale keď mi havka popísali, hneď som vedela, že to je naša Muffy,“ povedala novinárom matka Chloe. „Keď som dotelefonovala, zavolala som dcére a opýtala sa jej, či sedí. Potom som je povedal, že našli Muffy. Dcéra je nadšená. Bude to dojemné stretnutie. Ako sa Muffy dostala až do Melbourne, však asi zostane navždy tajomstvom,“ dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu