Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Chcete vypracované svaly bez námahy?

Zobraziť galériu (5)

Odpoveď na otázku ako získať vypracované sexi brucho bez toho, aby ste sa namáhali hľadá mnoho ľudí, ktorí sa k pravidelnému cvičeniu nevedia donútiť. Peknú a zdravú postavu chce asi každý, ale len málo ľudí je ochotných vytrvalo a pravidelne cvičiť. Hľadajú rôzne skratky a zlepšováky, ako sa k vypracovanému telu dá dostať jednoduchšie.

Dnešná doba spôsobuje ľuďom množstvo stresov a v kombinácii so sedavým zamestnaním sa prejavuje na zdraví a zvyšovaní počtu civilizačných ochorení u ľudí, ktorí v mladšom veku nemali s nadváhou žiaden problém. Medzi týmito ľuďmi sa našťastie nájdu aj takí, ktorí hľadanie skratiek a zlepšovákov k zdravšiemu telu a lepšej postave nevzdali a dotiahli až k úspešenému koncu.

Technologický rozvoj a moderná veda uľahčuje ľuďom život rôznymi spôsobmi. Skúmaním sa zistilo, že cvičenie v posilňovni je možné nahradiť elektrickou stimuláciou svalov a tá je vďaka svojmu presnému cieleniu 7x účinnejšia ako bežné cvičenie. Dokonca je možné skrátiť hodinu v posilňovni na 10 minút denne doma v obývačke!

Najväčšou novinkou tvarujúcou postavu pomocou ESS na našom trhu je prístroj Ab Tronic X2. Napodobuje impulzy, ktoré vysiela mozog do svalov počas cvičenia. Vďaka tom sa sval sťahuje a uvoľňuje.

 

Ab Tronic X2

  • posilňuje svaly pomocou ESS
  • je až 7 krát účinnejší než bežné cvičenie
  • viditeľné výsledky prináša už za niekoľko týždňov
  • poskytuje 400 svalových sťahov za minútu

Prvé výsledky uvidíte v závislosti na intenzite používania a množstvu telesného tuku už behom prvého a druhého týždňa používania. Vyrysované svaly sa objavia približne po 3 týždňoch.

Práva predávať Ab Tronic X2 pre slovenský trh získal obchod Topshop.

V termíne od 21.7. do 5.8. možete produkt Ab Tronic X2 vyhrať v našej súťaži

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu