Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ako prežiť leto v práci?

Mesiac plný výhier
Mesiac plný výhier

Obchádzajú vás mdloby už len pri predstave, že počas horúceho leta trčíte v práci? Poradíme vám, ako si ju počas sparných dní spríjemniť.

Ranné vtáča ďalej doskáče - Prídite do práce o hodinu skôr. Pracovať počas chladných rán je rozhodne znesiteľnejšie, ako zostať v kancelárii, na stavbe či v dielni popoludní, kedy by ste čas mohli využiť oveľa príjemnejšie - napríklad opaľovaním, minitúrou na bicykli...

Voda, vodička - Nachádza sa neďaleko vášho pracoviska bazén, kúpalisko alebo vodná priehrada? Z hodinovej pauzy na obed využite polovicu času na osviežujúci kúpeľ. Uvidíte, že s čerstvou hlavou vám bude popoludňajšia práca odsýpať jedna radosť.

Boj proti únave - Poriadna porcia chutného obeda síce pošteklí rozmaznaný jazýček, ale uspáva mozgové bunky. A počas leta je to ešte horšie. Aby ste predišli stavu, kedy po firme snoríte hľadajúc vankúš, obozretnejšie si vyberajte obedové menu. Siahnite po šalátoch či cestovinách. Váš mozog sa vám za to odvďačí plnou funkčnosťou a to, čo by vám inak trvalo do šiestej, hravo zvládnete do štvrtej a potom, hurá, na čerstvý vzduch!

Uľahčite si to a ušetrite - Ste živnostník, a počas týchto horúcich dní sa musíte zapodievať aj nezáživnou administratívou, medzi iným zabezpečením pitného režimu a stravovania, na ktoré máte vy a vaši zamestnanci zo zákona nárok? Uľahčite si prácu a elegantne a pohodlne to vyriešte jedálnymi kupónmi Chèque Déjeuner. Okrem toho, že ušetríte na daniach, vám leto spríjemnia osviežujúcou porciou letných výhier, ktoré sa vám zídu na každej dovolenke. Každý deň na vás čaká chladiaca plážová taška, osuška alebo lehátko s tienidlom a navyše budete zaradení do zlosovania o hlavnú výhru, dovolenkové kupóny v hodnote 500 €. Súťaž trvá od 19. 6. 2009 do 19. 7 .2009, informácie nájdete na www.mesiacvyhier.sk.

Pozor, ešte stále platí, že môžete vymeniť svojho známeho za obed! Presvedčte svojho kolegu, suseda, brata či priateľku, aby si objednali kupóny s minimálnou hodnotou 2,70 € na viac ako tri mesiace a päťeurový kupón je váš. Presvedčíte niektorého z nich, aby si objednali kupóny na viac ako pol roka? Nech sa páči, za odmenu dostanete kupón v hodnote 10 €. Tak čo, vymeníte ich?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu