Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Francúzi sú viac sexi, lepšími spoločníkmi sú Briti

PARÍŽ - Podľa Britov žijúcich vo Francúzsku sú Francúzi viac sexi a lepšie sa obliekajú - najmä tamojšie ženy. Nie sú však zábavní, ani dobrí spoločníci.

Vyplýva to z prieskumu verejnej mienky zverejneného dnes. Briti, ktorí sa usadili vo Francúzsku, sú šťastnejší a zdravší a u francúzskych obyvateľov si cenia dôležitosť, ktorú pripisujú rodine, nižšiu zločinnosť a väčšiu pohodovosť.

"Jeden z hlavných dôvodov, prečo sa Briti sťahujú do Francúzska je to, že zmysel pre komunitu tu naďalej skutočne existuje. Je čas na rozhovor aj na popremýšľanie o živote," povedal Michael Streeter, redaktor mesačníka britských vysťahovalcov TheFrenchPaper. "Ľuďom sa páči, že na rodinný život tu kladú veľký dôraz."

Podľa prieskumu sa 87 percent britských vysťahovalcov cíti šťastnejšími od príchodu do Francúzska, a 94 percent zdravšími, keďže sa lepšie stravujú, viac si sami varia a cvičia. Podľa 92 percent respondentov ja kvalita života vo Francúzsku dobrá alebo vynikajúca, 49 percent si to myslelo počas života vo Veľkej Británii, kde kritizovali vysokú zločinnosť, špinavé ulice a alkoholizmus.

Najzaujímavejšie sú však zrejme zistenia, ktoré sú osobné. Väčšina, 71 percent britských mužov a žien, považuje Francúzky za viac sexi oproti Britkám, podľa 56 percent sú atraktívnejšie, pre 66 percent sú lepšie oblečené a 92 percent si dokonca všimlo, že sú štíhlejšie. S menším rozdielom, ale aj tak prevahou, skončili francúzski muži. Tí sú podľa 59 percent účastníkov prieskumu vzrušujúcejší a lepšie oblečení, podľa 84 percent sú štíhlejší a oproti britským mužom sú aj atraktívnejší - čo si myslí 47 percent respondentov.

Celkove 30 percent z 1000 oslovených Britov schudlo a v 15 percentách sa im vo Francúzsku zlepšil sexuálny život. Vyše 70 percent však uviedlo, že britskí muži a ženy sú inteligentnejší a lepší spoločníci, podľa 80 percent sú aj vtipnejší ako ich francúzski susedia. "Jedným z najpozoruhodnejších rysov týchto zistení je, že naozaj veľa Britov prišlo do Francúzska hľadať svoj sen a zistili, že tráva na druhej strane je skutočne zelenšia," dodal Streeter.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu