Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Akcia na AUTOSALÓNE v Bratislave

Tento týždeň od utorka do nedele, čiže 21. – 26. 4. 2009 sa uskutoční v Bratislave na Inchebe Autosalón.

Tento rok je partnerom Truck arény a preto budete môcť na Autosalóne využiť rôzne akcie, napr.:

- Ak na mieste vyplníte prihlášku, Váš účastnícky poplatok bude o polovicu lacnejší ako je súčasná cena (35,- Euro), čiže zaplatíte len 17,50 Euro.
- Môžete si kúpiť permanentku na tri dni na Truck arénu za aktuálnu predpredajovú cenu a získať tak jedinečnú možnosť raz do roka vidieť stovky nablýskaných truckov na 1 mieste a zažiť 3 dni na krídlach zábavy na piešťanskom letisku od 19.-21.6.2009.
- Ten, kto vyplní prihlášku, prípadne si kúpi lístok, dostane kupón, ktorý keď vyplní a hodí do urny Truck arény, môže vyhrať lákavé ceny (vstupenky a reklamné predmety Truck arény)
- Môžete tu získať podpisovú kartu od víťazného ťahača, ktorý vyhral divácku súťaž o Naj truck Truck arény 2008 (Severní hvězda), ktorý tam budete môcť aj vidieť

Preto Vás srdečne pozývame na Autosalón, na vonkajšej výstavnej ploche budete môcť vidieť spomínanú Severnú hvězdu a tešíme sa aj na Vašu návštevu aj nášho výstavného miesta umiestneného v priestoroch stánku mediálneho partnera časopisu Transport.

Viac info: www.truckarena.sk

Posledných pár kusov permanentiek za 11,- Euro!!!

Máme pre Vás jedinečnú možnosť, ako sa dostať na Truck arénu. V obehu sú už len posledné kusy tejto limitovanej série za fantastickú cenu 11,- Euro. Kupujte hneď, lebo vzápätí môže byť lístok drahší. Využite možnosť zakúpenia pernamentky na 3 dni na toto podujatie za skvelú cenu 11,- Euro. Preto neváhajte a kupujte - kupujte, lebo len teraz si lístky môžete zakúpiť za tieto super ceny. Pretože s pribúdajúcim časom sa budú ceny vstupeniek zvyšovať. Po vypredaní tohto limitovaného balíka permanentiek sa cena zvýši na 12,- Euro pravdepodobne uz v priebehu nasledujúceho dňa a takto bude postupne rásť až do akcie. Takže ozaj kto dnes kúpi - dobre kúpi.

Predpredaj: www.ticketportal.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu