Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Stávkové kancelárie našim hokejistom príliš nedôverujú

ŽILINA - Slovenskí hokejisti na majstrovstvách sveta vo Švajčiarsku na prelome apríla a mája sa zrejme do bojov o medaily nedostanú.

Myslia si to aspoň zástupcovia stávkových kancelárií na Slovensku, ktorí na reprezentantov okolo trénera Jána Filca vypísali vyššie kurzy ako na hokejistov Ruska, Kanady, Švédska, Česka, Fínska či USA. Pokiaľ však Slováci prekvapia a získajú zlato, tipujúci sa môžu tešiť na približne 20-násobok svojho vkladu.

Za najväčších favoritov na celkové víťazstvo stávkové kancelárie Fortuna, VictoriaTip a Niké považujú obhajcov vlaňajšieho zlata Rusov a ich vtedajších finálových súperov Kanaďanov. Pokiaľ u nich fanúšikovia stavia na triumf "zbornej" či "javorových listov" napríklad desať eur (viac než 300 korún), môžu sa v prípade ich úspechu tešiť na výhru od 30 do 33 eur (asi 904 až 994 korún).

Pri rovnakom vklade by sa dalo na výhre švédskych hokejistov zarobiť 48 až 50 eur (1446 až 1506 Sk), na českých reprezentantoch 60 až 62 eur (asi 1808 až 1868 korún). Pokiaľ by zlato získali Fíni, tipujúcim by sa vrátil približne desaťnásobok vložených peňazí. V prípade úspechu hokejistov zo Spojených štátov by fanúšikom do peňaženiek pribudol minimálne 17-násobok vkladu. Odvážlivcom, ktorí by stavili na najväčšieho outsidera z Maďarska, by sa teoreticky mohlo vrátiť pri desaťeurovom vklade približne 10.000 až 17.500 eur (301.260 až 527.206 korún).

Prvé buly na šampionáte vhodia rozhodcovia 24. apríla, majstra sveta spoznajú hokejoví priaznivci 10. mája. Na Slovákov v základnej skupine čakajú Maďari, Bielorusi a Kanaďania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu