Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Skúter Vám vnesie vietor do vlasov. Získajte ho!

Zobraziť galériu (2)

Jar - vôňa kvetov a vietor vo vlasoch, no kto by ju nechcel prežiť na skútri! Je to ideálny dopravný prostriedok. Je trendy, praktický, dostane sa a zaparkuje všade, šetrí nervy pri ceste do práce. Hodinové kolóny v mestách sú na ráno silná káva. So skútrom však nie. Tento malý parťák vás dostane takmer všade bez väčších nárokov na priestor a pohonné hmoty.

Aj aukčný portál Aukro je trendy a vozí sa na skútroch. Odštartoval totiž súťaž o 3 úplne nové! Touto hravou formou chce predstaviť nový trend zábavného nákupu a predaja - internetové aukcie. Všetky podstatné informácie o Aukre a o súťaži nájdete na tejto stránke.

Nakupovanie prostredníctvom internetu je dnes už bežná vec, ale online aukcie sú o niečom inom. Poskytujú nielen priestor na nákupy, ale popri tom i zábavu a adrenalín, keď sa ľudia predbiehajú v ponukách. Sú iné ako klasický e-shop. Aukcie sú osobnejšie, zábavnejšie, lacnejšie. Navyše všetky produkty v nich dražia reálny ľudia. Ak chcete, môžete byť jedným z nich a začať na internete predávať tiež. Ak sa chcete zbaviť vecí, ktoré už nepotrebujete, alebo naopak nájsť, čo ste už dlho hľadali, internetová dražba je najjednoduchšia cesta. Aukro a skúter majú jednu podobnú črtu – nekladú nikomu bariéry.

Po úspešnom štarte Vášho biznisu už šanca získať 3 skútre nebude Vašou jedinou výhrou. Tak kliknite na Aukro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu