Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Originálna forma fotografie – CEWE Fotokniha

Fotoalbumy sú už takmer minulosťou. Ich nástupcom sa stáva CEWE FOTOKNIHA – nová a jedinečná forma spracovania a prezentácie Vašich zážitkov.

Pomocou moderného a jednoduchého softvéru, ktorý si môžete zadarmo stiahnuť z webových stránok spoločnosti zoznam, si vytvoríte vlastný svet. Váš nový fotoalbum – Vaša CEWE Fotokniha ponúka veľa kreatívnych možností na úpravu fotografií (výrezy, čiernobiele prevedenie, reliéf a pod.) a môže byť doplnená originálnymi textami a rôznymi druhmi pozadia. Vybrať si môžete aj z piatich veľkostí a typov väzby. Výsledkom je profesionálne vytlačená a zviazaná CEWE Fotokniha, originálny spôsob uchovania Vašich spomienok. Jednoduché a geniálne. Neplatíte za počet obrázkov umiestnených v CEWE Fotoknihe, ale za Vami zvolený počet strán. Už za 7 pracovných dní dostanete Váš originálny výtlačok. V celej Európe sa ročne vyrobí viac ako 2,5 milióna CEWE Fotokníh. Na Slovensku vlastní novú CEWE Fotoknihu už takmer 50 000 spokojných zákazníkov. CEWE Fotokniha bola ocenená u nás aj v zahraničí v rôznych odborných periodikách ako najlepší produkt.

Vy ju ešte nemáte ? Jednoducho kliknite na www.zoznam.sk v sekcii fotozberňa a urobte radosť sebe a svojim blízkym. Podarujte im spoločné zážitky a príjemne prežité chvíle Vášho života.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu