Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Partnerský sexuálny život si môžete zlepšiť aj vy sami

Vo vzťahu je dôležité, aby partneri dospeli k obojstrannému a plnohodnotnému sexuálnemu zážitku. Ak muž neprežíva, respektíve nemôže prežívať pravidelný sex, môže to brať ako osobnú prehru či neschopnosť.

Dlhodobé problémy sa postupom času môžu pretaviť do psychických problémov. Práve v takýchto prípadoch je potrebná rada lekára či sexuológa, ktorý vám určí najlepší spôsob liečenia.

S partnerským sexuálnym životom vždy priamo alebo nepriamo súvisí kvalita mužskej erekcie. A práve tu môže naraziť kosa na kameň: muži, najmä tí starší, majú zábrany vôbec o niečom takom hovoriť, a to je chyba!

Negatívne vplyvy

"Existujú tri základné parametre kvality erekcie. Ide o schopnosť dosiahnuť erekciu, tvrdosť erekcie a schopnosť udržať erekciu počas celého pohlavného styku," hovorí urológ Urologickej kliniky Fakultnej nemocnice s poliklinikou akademika L. Dérera Peter Bujdák. Poruchy erekcie na celom svete postihujú vyše 150 miliónov mužov. Prečo? Kvalita erekcie úzko súvisí s inými ochoreniami, napríklad vysokým krvným tlakom, srdcovými chorobami, cukrovkou či depresiami. Príčinou nekvalitnej erekcie môžu byť aj lieky, nesprávny životný štýl a návyky ako fajčenie či nadmerné pitie alkoholu. Okrem toho, poruchy erekcie sú normálnou, ale nie nevyhnutnou súčasťou starnutia. Dnes sú totiž veľmi dobre liečiteľné.

Čo môže pomôcť

Existuje niekoľko spôsobov liečby porúch kvality erekcie, ale nie všetky metódy sú príjemné. Pre svoju nenáročnosť použitia sa stáva čoraz populárnejšou nová liečba oranžovou tabletkou s účinnou látkou vardenafil. Výskumy preukázali, že oranžová tabletka zlepšuje tvrdosť erekcie, účinkuje rýchlo a spoľahlivo. Až 92 % mužov po jej užití dosiahlo kvalitnejšiu erekciu, pričom úspech sa dostavil na prvý pokus a už po krátkych 15 minútach. Navyše je aj dostatočne dlhá, a to 4 až 5 hodín. Oranžová tabletka je vysoko bezpečná a muži ju dobre tolerujú. Môžu ju užívať muži nad 18 rokov, s jedlom alebo bez jedla a jej účinok nie je ovplyvnený alkoholom. Vydáva sa len na lekársky predpis, takže základným predpokladom skvalitnenia vášho sexuálneho života je ochota porozprávať sa o svojom probléme so svojím lekárom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu