Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zúrivú cestujúcu spútali v lietadle lepiacou páskou!

RALEIGH (USA) - Personál lietadla pripútal k sedadlu lepiacou páskou nezvládnuteľnú cestujúcu, ktorá údajne napádala stevardov i cestujúcich a ktorá donútila lietadlo pristáť v americkom štáte Severná Karolína. Stroj spoločnosti United Airlines mieril z Portorika do Chicaga.

Napísala o tom agentúra AP.

Podľa zvláštneho agenta FBI Petera Carracatoa strkala 45-ročná Maria Esther Castillová do stevardov, udrela do hlavy nevidomého pasažiera a ďalších cestujúcich ťahala za vlasy.

Pretože sa z policajných pút, ktoré sú na palubách lietadiel k dispozícii, dokázala oslobodiť, použila posádka lietadla lepiacu pásku. Stevardom pomáhali i dvaja cestujúci.

Castillová sa upokojila, až keď pilot zmenil trasu letu na medzinárodne letisko Charlotte-Douglass v Severnej Karolíne. Ďalší záchvat zúrivosti dostala, keď po pristátí vstúpila na palubu polícia, aby ju odviedla.

Podľa agenta Carricatoa videli pred odletom niektorí pasažieri Castillovú popíjať v bare na letisku. Počas letu údajne v pití alkoholu pokračovala. Hovorkyňa FBI Amy Thoresonová nechcela udalosť komentovať, pretože vraj ešte neskončilo vyšetrovanie. Nevyjadrila sa ani právna zástupkyňa Castillovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu