Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šestnásť rokov je na používanie vysávača vraj málo!

LONDÝN - Ohromený zostal 16-ročný Brit, ktorý chcel pracovať ako upratovač, keď sa dozvedel, že to nie je možné, lebo je vraj príliš mladý na to, aby používal vysávač. Vedenie upratovacej firmy mu tak isto oznámilo, že nie je dosť starý ani na prácu s horúcou vodou, čistiacimi prostriedkami a leštidlom na nábytok alebo nato, aby vysýpal koše na odpadky.

Študenta Karla Walkera a jeho kamaráta zamestnala firma Apollo Cleaning v Chippenhame v anglickom grófstve Wiltshire, po týždni im ale ich šéf dal vyhadzov. Zdôvodnil to vládnymi smernicami o bezpečnosti práce, napísal denník The Daily Telegraph.

Karl je pritom dosť starý, aby vstúpil do armády a strieľal zo strelných zbraní, hral v lotérii, legálne si užíval sex a oženil sa. Podľa Apollo Cleaning ale potrebuje špeciálne povolenie na používanie čistiaceho náradia, vrátane vysávača.

Karlova matka Susan celú situáciu označila za hlúpy vtip. "Ak má náš zamestnanec iba 16 rokov, musíme byť veľmi opatrní, aké úlohy mu prideľujeme, pretože jeho telo ešte nie je úplne vyvinuté," vysvetlil šéf spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu