Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Konečne niečo pre ženy: "Manžel na prenájom"!

BUENOS AIRES - V Buenos Aires si môže ktorákoľvek žena objednať "manžela na hodinu". Jedna spoločnosť totiž ponúka mužov k prevedeniu akýchkoľvek opráv v domácnosti, a to bez "posteľových konfliktov", napísala agentúra EFE.

"Prenajme sa manžel" je úspešná argentínska spoločnosť, ktorá za 50 pesos (asi 340 korún) na hodinu pomáha s domácimi prácami ženám, ktoré nemajú šikovného manžela. "Už máš dosť toho, aby manžel nechával údržbu domácnosti na tebe? A čo ty? Už máš dosť toho, aby po tebe manželka neustále chcela to či ono? Už sa prestaňte hádať" uvádza podnik na svojej webovej stránke.

Firma poskytuje rozsiahlej klientele, vačšinou slobodným a rozvedeným ženám a vdovám, služby od opráv elektriny a elektroniky cez murárčinu až po opravu záchodov. Jej názov ale u nejednej potenciálnej zákazníčky vyvolalo nedorozumenie. "Niektoré to pochopili inak, ale ja robím len svoju prácu. Raz mi jedna žena volala o tretej ráno, že potrebuje muža," povedal EFE majiteľ podniku Daniel Alonso. "Taktiež mi raz jedna nechala na záznamníku odkaz 'volám sa Cristina, mám 56 rokov a potrebujem kompletný servis'."

Takéto a podobné anekdoty viedli firmu k tomu, že si vytvorila "čierny zoznam" osôb, na ktorých volanie nereaguje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu