Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Povedzte STOP svojej fajčiarskej závislosti

Iste ste už i vy počuli o rôznych metódach a spôsoboch, ako prestať fajčiť. Fajčenie už dávno nepatrí medzi módne trendy a navyše podstatne znižuje životnú úroveň fajčiarov a vážne ohrozuje ich zdravie. Teraz je na Slovensku úplne nová metóda a jej úspešnosť skončiť s týmto zlozvykom je až 70 %.

Keďže ide o novinku, na Slovensku je zatiaľ iba jedno stredisko, v ktorom sa môžete tomuto zákroku podrobiť, a to v Bratislave. Ak máte naozaj záujem zbaviť sa svojej závislosti, určite sa vám oplatí ho vyhľadať.

Podstata liečby

Tento spôsob liečby spočíva v presne určenom zásahu patentovaného zariadenia s názvom Elektromeridian Kobra. Je to elektronický aparát, ktorý je schopný cez sondu guľatej formy meniť nízkofrekvenčné elektrické impulzy na príslušné stimulácie. Pri vhodnom dávkovaní a umiestnení sa tieto impulzy prenášajú do bodov vysokej vodivosti nachádzajúce sa v ušnom lalôčiku a na nose liečenej osoby. Tam reflexne spôsobom elektronického prenosu zasahujú tie časti ľudského tela, ktoré sú nimi spojené. Po podrobení tomuto procesu fajčiar zistí, že sa z neho stáva nefajčiar.

Dĺžka liečby

Celá liečba pozostáva z jedného vyšetrenia trvajúceho okolo 20 minút. Ak vám však toto vyšetrenie nepomôže a budete trpieť abstinenčnými príznakmi, alebo budete fajčiť aj naďalej, môžete prísť na ďalšie štyri vyšetrenia v minimálne 15-dňových intervaloch zadarmo. Po liečbe sa vám môžu dostaviť vedľajšie príznaky ako únava či hlad. Tie vám však po pár dňoch pominú.

Cena liečby

Tá je dosť vysoká, ale drahšie vás vyjde kupovanie cigariet po celý život a môžete takto znížiť riziko ochorenia na rakovinu pľúc. Liečba stojí 12 000 Sk. Ak by vám nepomohol tento ani ďalšie zákroky, ktoré máte bezplatné a do šiestich mesiacov sa stanete opäť fajčiarom, svoje peniaze dostanete späť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu